Tembang Asmoro (deviana safara)



Versi: Deviana Safara

Telung taun rasane koyo ngimpi,
Dino-dino sing wis tak liwati..
Aku lan sliramu datan ginggang sak rekmo,
Angrajut tembang-tembange asmoro..

Naliko iku rembulane ndadari,
Angine tansah setyo ngancani..
Tak rengkuh atimu tak regem tresnamu,
Sineksinan kae lintange mlaku..

reff:
Nanging saiki wis bedo karo ndek wingi,
Kowe ninggal lungo tanpo ngabari..
Kekesing atiku koyo putung rasane,
Jarene kowe lungo sak lawase..

Yo mung esemu lan ngguyumu kang pungkasan,
Pranyoto kowe mung ninggal katresnan..
Koyo ra percoyo nanging iki pancen nyoto,
Sliramu sowan marang kang kuoso..

Mugo-mugo gusti tansah ngayomi,
Tininggal wong sing tak tresnani..
Yo mung pamujiku sing biso tak ucapake,
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..

reff:
Naliko iku rembulane ndadari,
Angine tansah setyo ngancani..
Tak rengkuh atimu tak regem tresnamu,
Sineksinan kae lintange mlaku..

reff:
Nanging saiki wis bedo karo ndek wingi,
Kowe ninggal lungo tanpo ngabari..
Kekesing atiku koyo putung rasane,
Jarene kowe lungo sak lawase..

Yo mung esemu lan ngguyumu kang pungkasan,
Pranyoto kowe mung ninggal katresnan..
Koyo ra percoyo nanging iki pancen nyoto,
Sliramu sowan marang kang kuoso..

Mugo-mugo gusti tansah ngayomi,
Tininggal wong sing tak tresnani..
Yo mung pamujiku sing biso tak ucapake,
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..
———————
[ver: lyrics]
[id: iavwwpci]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Tembang Asmoro]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:01]
[00:00.04]Tembang Asmoro
[00:00.04]by: Deviana Safara
[00:42.04]
[00:44.04]>>>
[00:45.04]>>
[00:46.04]>
[00:47.04]Telung taun rasane koyo ngimpi,
[00:54.14]Dino-dino sing wis tak liwati..
[01:01.54]Aku lan sliramu datan ginggang sak rekmo,
[01:09.46]Angrajut tembang-tembange asmoro..
[01:16.70]
[01:21.50]Naliko iku rembulane ndadari,
[01:28.68]Angine tansah setyo ngancani..
[01:35.48]Tak rengkuh atimu tak regem tresnamu,
[01:43.66]Sineksinan kae lintange mlaku..
[01:50.83]
[02:12.64]>>>
[02:13.64]>>
[02:14.64]>
[02:15.64]Nanging saiki wis bedo karo ndek wingi,
[02:22.64]Kowe ninggal lungo tanpo ngabari..
[02:30.09]Kekesing atiku koyo putung rasane,
[02:37.77]Jarene kowe lungo sak lawase..
[02:45.07]
[02:46.05]Yo mung esemu lan ngguyumu kang pungkasan,
[02:53.06]Pranyoto kowe mung ninggal katresnan..
[03:00.54]Koyo ra percoyo nanging iki pancen nyoto,
[03:08.16]Sliramu sowan marang kang kuoso..
[03:15.58]
[03:17.06]Mugo-mugo gusti tansah ngayomi,
[03:24.42]Tininggal wong sing tak tresnani..
[03:31.23]Yo mung pamujiku sing biso tak ucapake,
[03:38.90]Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..
[03:46.33]
[04:19.03]>>>
[04:20.03]>>
[04:21.03]>
[04:22.03]Naliko iku rembulane ndadari,
[04:29.32]Angine tansah setyo ngancani..
[04:36.81]Tak rengkuh atimu tak regem tresnamu,
[04:44.17]Sineksinan kae lintange mlaku..
[04:51.29]
[05:13.04]>>>
[05:14.04]>>
[05:15.04]>
[05:16.04]Nanging saiki wis bedo karo ndek wingi,
[05:22.71]Kowe ninggal lungo tanpo ngabari..
[05:30.20]Kekesing atiku koyo putung rasane,
[05:38.31]Jarene kowe lungo sak lawase..
[05:45.37]
[05:46.74]Yo mung esemu lan ngguyumu kang pungkasan,
[05:53.60]Pranyoto kowe mung ninggal katresnan..
[06:01.09]Koyo ra percoyo nanging iki pancen nyoto,
[06:09.20]Sliramu sowan marang kang kuoso..
[06:16.13]
[06:17.50]Mugo-mugo gusti tansah ngayomi,
[06:24.55]Tininggal wong sing tak tresnani..
[06:31.92]Yo mung pamujiku sing biso tak ucapake,
[06:39.47]Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..
[06:47.39]Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..
[06:54.63]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s