Ono Hang Nyanding



Versi: Demy

Sing perduli masio panas lan udan,
Tetep sun niati yoro dawane dalan..
Mung kanggo goleti sijine aran,
Pingine ati biso tah sesandingan,
Ambi riko lare hang dadi kudangan eman..

Mandaneo ono dalan ketemune,
Ambi riko hang sing ono kabare..
Opo tah magih podo bengene,
Rupo ayu wangi kembang gandane,
Kalingono uwis ilang saikine eman..

reff:
Koyo nono biso disanding,
Koyo-koyo-o atisun muring..
Kadhung gedigi kelendi maning,
Kembang wis ilang ono hang nyanding..
Sing kiro balik maning..

Koyo nono biso disanding,
Koyo-koyo-o atisun muring..
Kadhung gedigi kelendi maning,
Kembang wis ilang ono hang nyanding..
Sing kiro balik maning..

reff:
Mandaneo ono dalan ketemune,
Ambi riko hang sing ono kabare..
Opo tah magih podo bengene,
Rupo ayu wangi kembang gandane,
Kalingono uwis ilang saikine eman..

reff:
Koyo nono biso disanding,
Koyo-koyo-o atisun muring..
Kadhung gedigi kelendi maning,
Kembang wis ilang ono hang nyanding..
Sing kiro balik maning..

Koyo nono biso disanding,
Koyo-koyo-o atisun muring..
Kadhung gedigi kelendi maning,
Kembang wis ilang ono hang nyanding..
Sing kiro balik maning..
———————
[ver: lyrics]
[id: uuvcwpci]
[ar: Demy]
[ti: Ono Hang Nyanding]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:53]
[00:00.04]Ono Hang Nyanding
[00:00.04]by: Demy
[00:36.04]
[00:38.89]>>>
[00:39.89]>>
[00:40.89]>
[00:41.89]Sing perduli masio panas lan udan,
[00:48.89]Tetep sun niati yoro dawane dalan..
[00:57.41]Mung kanggo goleti sijine aran,
[01:04.81]Pingine ati biso tah sesandingan,
[01:13.44]Ambi riko lare hang dadi kudangan eman..
[01:27.66]
[01:37.04]Mandaneo ono dalan ketemune,
[01:43.99]Ambi riko hang sing ono kabare..
[01:52.44]Opo tah magih podo bengene,
[01:59.83]Rupo ayu wangi kembang gandane,
[02:07.78]Kalingono uwis ilang saikine eman..
[02:22.75]
[02:53.04]>>>
[02:54.04]>>
[02:55.04]>
[02:56.04]Koyo nono biso disanding,
[03:00.47]Koyo-koyo-o atisun muring..
[03:04.01]Kadhung gedigi kelendi maning,
[03:08.07]Kembang wis ilang ono hang nyanding..
[03:16.25]Sing kiro balik maning..
[03:21.41]
[03:27.87]Koyo nono biso disanding,
[03:31.61]Koyo-koyo-o atisun muring..
[03:36.90]Kadhung gedigi kelendi maning,
[03:40.64]Kembang wis ilang ono hang nyanding..
[03:49.07]Sing kiro balik maning..
[03:54.04]
[04:17.69]>>>
[04:18.69]>>
[04:19.69]>
[04:20.69]Mandaneo ono dalan ketemune,
[04:27.89]Ambi riko hang sing ono kabare..
[04:36.03]Opo tah magih podo bengene,
[04:43.42]Rupo ayu wangi kembang gandane,
[04:51.74]Kalingono uwis ilang saikine eman..
[05:06.90]
[05:37.75]>>>
[05:38.75]>>
[05:39.75]>
[05:40.75]Koyo nono biso disanding,
[05:43.86]Koyo-koyo-o atisun muring..
[05:47.83]Kadhung gedigi kelendi maning,
[05:51.68]Kembang wis ilang ono hang nyanding..
[06:00.07]Sing kiro balik maning..
[06:05.84]
[06:13.30]Koyo nono biso disanding,
[06:17.15]Koyo-koyo-o atisun muring..
[06:20.99]Kadhung gedigi kelendi maning,
[06:24.54]Kembang wis ilang ono hang nyanding..
[06:32.99]Sing kiro balik maning..
[06:38.14]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s