Ojo Neko Neko (nella kharisma)



Versi: Nella Kharisma

Kasih opo sih kelingan,
Jamane pacaran kowe slalu mesra..
Raono dino tanpo ngomong sayang,
Nemplek jangget koyo perangko..

Kasih opo sih kelingan,
Jaman kesusahan nggur aku kancamu..
Saiki kowe seneng ngejak padu,
Kesentok sitik nesu atimu..

ra kelingan jamane mbiyen sik podo-podo susah,
aku ikhlas snajan mbok jak mangan sepiring berdua,
urip serba kekurangan aku gelem kanti ngenteni mejet uripmu,
dibelani dadi babu menyang tekan luar negri,
aku kerjo susah kowene neng omah ngenteni kiriman..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko-neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..

Kasih opo sih kelingan,
Jaman kesusahan nggur aku kancamu..
Saiki kowe seneng ngejak padu,
Kesentok sitik nesu atimu..

reff:
ra kelingan jamane mbiyen sik podo-podo susah,
aku ikhlas snajan mbok jak mangan sepiring berdua,
urip serba kekurangan aku gelem kanti ngenteni mejet uripmu,
dibelani dadi babu menyang tekan luar negri,
aku kerjo susah kowene neng omah ngenteni kiriman..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko-neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko-neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: owknwoci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ojo Neko Neko]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:29]
[00:00.03]Ojo Neko Neko
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:22.03]
[00:24.03]>>>
[00:25.03]>>
[00:26.03]>
[00:27.03]Kasih opo sih kelingan,
[00:32.06]Jamane pacaran
[00:35.33]kowe slalu mesra..
[00:39.15]Raono dino tanpo ngomong sayang,
[00:46.80]Nemplek jangget koyo perangko..
[00:51.10]
[00:52.03]Kasih opo sih kelingan,
[00:58.03]Jaman kesusahan
[01:00.89]nggur aku kancamu..
[01:04.52]Saiki kowe seneng ngejak padu,
[01:11.87]Kesentok sitik nesu atimu..
[01:16.77]
[01:19.06]ra kelingan jamane mbiyen
[01:20.83]sik podo-podo susah
[01:22.39]aku ikhlas snajan mbok jak mangan
[01:24.45]sepiring berdua,
[01:26.01]urip serba kekurangan
[01:27.69]aku gelem kanti ngenteni
[01:29.44]mejet uripmu
[01:30.69]dibelani dadi babu
[01:32.31]menyang tekan luar negri,
[01:34.18]aku kerjo susah
[01:35.55]kowene neng omah
[01:37.05]ngenteni kiriman..
[01:39.36]
[01:41.61]Kowe ngono ora ngopo
[01:45.04]pokok atimu setia,
[01:48.35]Ra usah macem-macem
[01:51.53]ojo neko-neko..
[01:54.77]Nang omah ra kurang mangan,
[01:57.77]Kowe isih seneng njajan,
[02:01.20]atiku loro..
[02:04.76]
[02:06.75]Cukup sabar aku ngancani,
[02:09.38]kowe panggah ra ngerti,
[02:12.50]Lilakno aku,
[02:14.44]Yen pergi darimu..
[02:18.42]Kasih opo sih kelingan,
[02:23.98]Jaman kesusahan
[02:26.85]nggur aku kancamu..
[02:31.40]Saiki kowe seneng ngejak padu,
[02:37.95]Kesentok sitik nesu atimu..
[02:43.70]
[03:08.02]>>>
[03:09.02]>>
[03:10.02]>
[03:11.02]ra kelingan jamane mbiyen
[03:12.65]sik podo-podo susah
[03:14.34]aku ikhlas snajan mbok jak mangan
[03:16.58]sepiring berdua,
[03:17.96]urip serba kekurangan
[03:19.95]aku gelem kanti ngenteni
[03:21.10]mejet uripmu
[03:22.07]dibelani dadi babu
[03:23.70]menyang tekan luar negri,
[03:25.94]aku kerjo susah
[03:27.63]kowene neng omah
[03:29.06]ngenteni kiriman..
[03:31.26]
[03:33.13]Kowe ngono ora ngopo
[03:37.07]pokok atimu setia,
[03:40.31]Ra usah macem-macem
[03:43.49]ojo neko-neko..
[03:46.74]Nang omah ra kurang mangan,
[03:49.86]Kowe isih seneng njajan,
[03:53.16]atiku loro..
[03:57.22]
[03:58.97]Cukup sabar aku ngancani,
[04:01.34]kowe panggah ra ngerti,
[04:04.33]Lilakno aku,
[04:06.39]Yen pergi darimu..
[04:10.01]
[04:11.57]Kowe ngono ora ngopo
[04:15.32]pokok atimu setia,
[04:18.62]Ra usah macem-macem
[04:21.87]ojo neko-neko..
[04:25.11]Nang omah ra kurang mangan,
[04:28.23]Kowe isih seneng njajan,
[04:31.54]atiku loro..
[04:35.28]
[04:37.41]Cukup sabar aku ngancani,
[04:39.90]kowe panggah ra ngerti,
[04:42.77]Lilakno aku,
[04:44.64]Yen pergi darimu..
[04:49.87]Lilakno aku,
[04:51.43]Yen pergi darimu..
[04:55.11]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s