Aku Kerjo Ora Golek Rondo



Versi: Juls Makinano, Yosha Honasan, Lester Bais, Brenan Espartinez, Justin Lagdameo, Yani Rufo, Charie Anne Mae

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..

Lk:
Aku lungo nggolek bondo,
Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
Nggawe atiku loro padahal aku kerjo lan ora neko-neko..

Tresnoku mung siji ora bakal terganti,
Mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
Kowe sing tak tresnani nganti tekane mati,
Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..

Lk:
Aku lungo nggolek bondo,
Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
Nggawe atiku loro padahal aku kerjo lan ora neko-neko..

Tresnoku mung siji ora bakal terganti,
Mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
Kowe sing tak tresnani nganti tekane mati,
Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..
———————-
[ver: lyrics]
[id: slwiwlci]
[ar: Juls Makinano, Yosha Honasan, Lester Bais, Brenan Espartinez, Justin Lagdameo, Yani Rufo, Charie Anne Mae ]
[ti: Aku Kerjo Ora Golek Rondo]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:00.03]Aku Kerjo Ora Golek Rondo
[00:00.03]by: Juls Makinano, Yosha Honasan, Lester Bais, Brenan Espartinez, Justin Lagdameo, Yani Rufo, Charie Anne Mae
[00:11.03]
[00:13.03]>>>
[00:14.03]>>
[00:14.53]Pr: kowe arep nglarani atiku,
[00:15.03]>
[00:16.03]Pr: Sak karepmu
[00:18.48]Pr: Tak trimo
[00:21.49]Pr: sing penting kowe seneng..
[00:25.63]Pr: Senajan ati ora nrimo
[00:29.28]Pr: nanging yo tak tompo,
[00:31.65]Pr: Aku ikhlas
[00:34.28]Pr: sing penting awakmu seneng..
[00:38.55]Pr: Tresnoku iki kanggo awakmu,
[00:43.33]Pr: Ora iso diganti tekan patiku..
[00:51.59]Pr: Senajane kowe nglarani atiku,
[00:57.80]Pr: Tak trimo
[01:00.18]Pr: sing penting awakmu seneng..
[01:05.01]Lk: Aku lungo nggolek bondo,
[01:07.19]Lk: Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
[01:09.97]Lk: Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
[01:13.33]Lk: Nggawe atiku loro
[01:15.45]Lk: padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
[01:18.92]Lk: Tresnoku mung siji
[01:20.62]Lk: ora bakal terganti,
[01:21.78]Lk: Mergo kowe sing ono
[01:23.60]Lk: neng njero ati iki..
[01:25.25]Lk: Kowe sing tak tresnani
[01:26.94]Lk: nganti tekane mati,
[01:28.49]Lk: Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..
[01:33.29]
[01:35.28]Pr: Sak karepmu
[01:35.99]Pr: kowe arep nglarani atiku,
[01:40.31]Pr: Tak trimo
[01:42.76]Pr: sing penting kowe seneng..
[01:47.26]Pr: Senajan ati ora nrimo
[01:50.52]Pr: nanging yo tak tompo,
[01:53.47]Pr: Aku ikhlas
[01:55.86]Pr: sing penting awakmu seneng..
[02:00.25]Pr: Tresnoku iki kanggo awakmu,
[02:06.14]Pr: Ora iso diganti tekan patiku..
[02:13.23]Pr: Senajane kowe nglarani atiku,
[02:19.62]Pr: Tak trimo
[02:21.70]Pr: sing penting awakmu seneng..
[02:26.82]Lk: Aku lungo nggolek bondo,
[02:28.81]Lk: Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
[02:32.11]Lk: Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
[02:35.15]Lk: Nggawe atiku loro
[02:37.38]Lk: padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
[02:40.49]Lk: Tresnoku mung siji
[02:41.69]Lk: ora bakal terganti,
[02:43.72]Lk: Mergo kowe sing ono
[02:45.37]Lk: neng njero ati iki..
[02:46.95]Lk: Kowe sing tak tresnani
[02:48.73]Lk: nganti tekane mati,
[02:50.35]Lk: Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..
[02:55.20]
[02:57.12]Pr: Sak karepmu
[02:57.67]Pr: kowe arep nglarani atiku,
[03:02.03]Pr: Tak trimo
[03:04.38]Pr: sing penting kowe seneng..
[03:08.99]Pr: Senajan ati ora nrimo
[03:12.15]Pr: nanging yo tak tompo,
[03:15.01]Pr: Aku ikhlas
[03:17.17]Pr: sing penting awakmu seneng..
[03:21.78]Pr: Tresnoku iki kanggo awakmu,
[03:28.12]Pr: Ora iso diganti tekan patiku..
[03:34.70]Pr: Senajane kowe nglarani atiku,
[03:41.21]Pr: Tak trimo
[03:43.51]Pr: sing penting awakmu seneng..
[03:47.92]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s