Aku Kerjo Ora Golek Rondo

Versi: Juls Makinano, Yosha Honasan, Lester Bais, Brenan Espartinez, Justin Lagdameo, Yani Rufo, Charie Anne Mae

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..

Lk:
Aku lungo nggolek bondo,
Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
Nggawe atiku loro padahal aku kerjo lan ora neko-neko..

Tresnoku mung siji ora bakal terganti,
Mergo kowe sing ono neng njero ati,
Kowe sing tak tresnani nganti tekane mati,
Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..

Lk:
Aku lungo nggolek bondo,
Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
Nggawe atiku loro padahal aku kerjo lan ora neko-neko..

Tresnoku mung siji ora bakal terganti,
Mergo kowe sing ono neng njero ati,
Kowe sing tak tresnani nganti tekane mati,
Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *