Getun (pendhoza)

Versi: Pendhoza

Ketemu aku ro sliramu,
Sing saiki dadi masa laluku..
Ser-seran rasane njero atiku,
Ora nyongko sliramu mundhak ayu..

Rasane aku getun tenanan,
Medhotke sliramu wektu pacaran..
Kabeh mau amergo jalaran,
Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..

Saiki aku uwis ngerti,
Yen sliramu ora bakal bali..
Saiki aku coba nglalekno,
Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..

Pancen aku tresno kowe sayangku mung karo kowe,
Yo mung kowe sing neng ati susah seneng tekan mati..

Ora bakal tak tinggalke jajal mbok titeni wae,
Omonganku iki bener mugo wae ora minger..

Opo enenge awakmu wis nglengkapi uripku,
Senajan kamu sangat lugu dandan meyok ora tau..

Opo meneh nganggo gincu ben gawe mlinik lambemu,
Rupane pancen polosan aku coba tetep krasan..

Nanging kok godaan teko aku seneng ro wong liyo,
Mergane bodyne konco bojoku tak tinggal lungo..

Pancen atiku ra urus kepincut sing luwih mulus,
Gawe aku mati alus kowe saiki ra ngurus..

Getun kuwi tibo mburi ora bakal tibo ngarep,
Kabeh bacut tak lakoni snajan mbiyen ati karep..

Getunku soyo tenanan yen aku nyawang sliramu,
Sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku..

Ketemu aku ro sliramu,
Sing saiki dadi masa laluku..
Ser-seran rasane njero atiku,
Ora nyongko sliramu mundhak ayu..

Rasane aku getun tenanan,
Medhotke sliramu wektu pacaran..
Kabeh mau amergo jalaran,
Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..

Saiki aku uwis ngerti,
Yen sliramu ora bakal bali..
Saiki aku coba nglalekno,
Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..

Pancen kowe ayu tenan bedo pas biyen pacaran,
Dulu ra mbejaji tenan wajahmu sangat pas-pasan..

Saiki kowe wis bedo gaweaku ngelus dodo,
mbiyen kowe tak sio-sio nganti uripmu nelongso..

Sempat ketemu neng ndalan aku ro kowe sliringan,
Lha kok atiku ser-seran nyawang kowe sing menawan..

Saiki piye carane aku oleh pin bbne,
Yen wis oleh njur tak invite mugo wae di-acc..

Lha ndilalah di-acc ora nyongko bungah tenan,
Jebul malah njur di-ddc yo tak tompo kasunyatan..

Mungkin kowe wis kelaran nganti kowe wegah tenan,
Karo aku sing ra mutu ngarep bali neng awakmu..

Saiki wis tak ikhlasno kowe duwek’e wong liyo,
Aku yo muk iso pasrah tak jak balen kowe wegah..

Yo wis ra sah tak pikirke timbang aku mumet ndhase,
Mending aku njoget wae njoget ndangdut rame-rame..

Ketemu aku ro sliramu,
Sing saiki dadi masa laluku..
Ser-seran rasane njero atiku,
Ora nyongko sliramu mundhak ayu..

Rasane aku getun tenanan,
Medhotke sliramu wektu pacaran..
Kabeh mau amergo jalaran,
Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..

Ketemu aku ro sliramu,
Sing saiki dadi masa laluku..
Ser-seran rasane njero atiku,
Ora nyongko sliramu mundhak ayu..

Rasane aku getun tenanan,
Medhotke sliramu wektu pacaran..
Kabeh mau amergo jalaran,
Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..

Saiki aku uwis ngerti,
Yen sliramu ora bakal bali..
Saiki aku coba nglalekno,
Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *