Luput


Versi: Via Vallen

Opo bener iki sing tak roso,
Opo iki sing jenenge coba..
Ayang-ayangmu sing tansah ono,
Mung awakmu sing nang moto..

Angen-angen iso sesandhingan,
Karo awakmu sing ono neng angan..
Nanging aku kudu iso nompo,
Kahanan sing ora biso..

Dino-dino aku tansah tresno,
Rasane ati ora iso nompo..
Sansoyo deres tangis banyu moto,
Luput tresno mung sing ono..

reff:
Roso loro neng dodo,
Rasane tambah loro..
Tatu sansoyo ombo,
Nanging kudu tak tompo..

Roso loro neng dodo,
Rasane tambah loro..
Luput tresno sing ono,
Nanging kudu tak tompo..

Dino-dino aku tansah tresno,
Rasane ati ora iso nompo..
Sansoyo deres tangis banyu moto,
Luput tresno mung sing ono..

Roso loro neng dodo,
Rasane tambah loro..
Tatu sansoyo ombo,
Nanging kudu tak tompo..

Roso loro neng dodo,
Rasane tambah loro..
Luput tresno sing ono,
Nanging kudu tak tompo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *