Sun Roso

Versi: Vita Alvia ft. Ilux

Lk:
Sun sadari isun iki salah,
Uwah janji nggawe riko loro ati..
Hang sun roso getun ono ring dodo,
Tego nggawe atin riko loro..

Sun pahami salah isun iki,
Kadhung janji sing biso nepati..
Sworo ati ngarep welas sejati,
Hang sun jaluk riko magih mbukak ati..

Pr:
Mung cukup semene bain,
Timbang nambah tatu ring batin..
Isun wis sing betah,
timbang tambah susah,
Mending golet pacar maning..

Mung cukup semene bain,
Loro nisun perih ring batin..
Janji welas sampek mati,
nyatane kok ngelarani,
Mending golet pacar maning..

reff:
Lk:
Sun sadari isun iki salah,
Uwah janji nggawe riko loro ati..
Hang sun roso getun ono ring dodo,
Tego nggawe atin riko loro..

Sun pahami salah isun iki,
Kadhung janji sing biso nepati..
Sworo ati ngarep welas sejati,
Hang sun jaluk riko magih mbukak ati..

Pr:
Mung cukup semene bain,
Timbang nambah tatu ring batin..
Isun wis sing betah,
timbang tambah susah,
Mending golet pacar maning..

Mung cukup semene bain,
Loro nisun perih ring batin..
Janji welas sampek mati,
nyatane kok ngelarani,
Mending golet pacar maning..
Mending golet pacar maning..
Mending golet pacar maning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *