Kesenggol Rondo


Versi: Nella Kharisma

Ra kurang bumbu ra kurang ragi,
Ra kurang ayu ra kurang seksi..
Rumangsamu koyo widodari,
Ning bojoku kok yo kurang gati..

Opo jalaran opo kawitan,
Opo yo kowe duwe simpenan..
Kok sajak’e wis ora kerasan,
Balik omah nggur gawe ampiran..
Lagek wae urip rodo’ mulyo,
Saiki kowe mangkate neko-neko..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

reff:
Opo jalaran opo kawitan,
Opo yo kowe duwe simpenan..
Kok sajak’e wis ora kerasan,
Balik omah nggur gawe ampiran..
Lagek wae urip rodo’ mulyo,
Saiki kowe mangkate neko-neko..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *