Lewung (ndx aka)

“Lewung NDX AKA”

Dadi lewung atiku,
Nalikane sepisan ketemu..
Wong ayu dadi laku,
Nggodha ati rinten siang dalu..

Kinurban jiwo rogo,
Ngundang roso tumetes ing kalbu..
Lir nguyahi segoro,
Datan biso ngluluhke atimu..

Suwe nggonku ngenteni,
Lewung ing atiku entuk jampi..
Dadyo ati sawiji,
Nadyan abot tak lakoni..

Sabdo pandhito ratu,
Mring sliramu dadyo sisihanku..
Mugi gusti nglilani,
Tresnaku bakal ginowo mati..

reff:
Dadi lewung atiku,
Nalikane sepisan ketemu..
Wong ayu dadi laku,
Nggodha ati rinten siang dalu..

Kinurban jiwo rogo,
Ngundang roso tumetes ing kalbu..
Lir nguyahi segoro,
Datan biso ngluluhke atimu..

Suwe nggonku ngenteni,
Lewung ing atiku entuk jampi..
Dadyo ati sawiji,
Nadyan abot tak lakoni..

Sabdo pandhito ratu,
Mring sliramu dadyo sisihanku..
Mugi gusti nglilani,
Tresnaku bakal ginowo mati..

Suwe nggonku ngenteni,
Lewung ing atiku entuk jampi..
Dadyo ati sawiji,
Nadyan abot tak lakoni..

Sabdo pandhito ratu,
Mring sliramu dadyo sisihanku..
Mugi gusti nglilani,
Tresnaku bakal ginowo mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *