Ngerteni

“Ngerteni Agung Pradanta” ft. Eva Santika

Lk:
Tresnoku iki mung siji kowe,
Neng atiku raono liyane..
Kowe sing iso ngerteni aku,
Susah seneng dilakoni bareng..

Pr:
Kabeh iki waton tak lakoni,
Snajan kabeh aku uwis ngerti..
Omonganmu kuwi mung ngapusi,
Padahal tresnamu ra mung siji..

Lk:
Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
Jerone tresnaku nggo sliramu..
Pr:
Nanging saiki opo bukti,
Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..

Lk:
kadang nek ketemu padu,
malah kadang omonganmu dadi bungahe atiku,
sak jane piye karepmu,
piye karepmu..

Pr:
kowe senengane ngatur,
kadang omonganmu nglantur pingine aku tok atur,
nanging opo bukti arep tok gowo neng ngendi,
selama iki pitakonku durung tok jawabi..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..

reff:
Lk:
Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
Jerone tresnaku nggo sliramu..
Pr:
Nanging saiki opo bukti,
Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *