Langit Bumi Saksine

Versi: Ilux ft. Wulan Viano

Lk:
Sing biso sun pahami,
Riko tego medot taline asmoro..
Sing sanggup sun ngerteni,
Riko tego ninggalno ambi wong liyo..

Bengen riko ngomong dewek,
bakal bareng selawase,
Nyatane kok nggawe ngene..
Janji urip sampek mati,
Sing bakal biso ngelali..

Pr:
Langit bumi iki dadi saksine,
Welas isun nyang riko sing ono ujunge..
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi,
Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

Langit bumi iki dadi saksine,
Tuluse welas isun iki nong njero ati..
Masio saiki sing biso dadi siji,
Sun pastekno welas iki sampek mati..

reff:
Lk:
Sing biso sun pahami,
Riko tego medot taline asmoro..
Sing sanggup sun ngerteni,
Riko tego ninggalno ambi wong liyo..

Bengen riko ngomong dewek,
bakal bareng selawase,
Nyatane kok nggawe ngene..
Janji urip sampek mati,
Sing bakal biso ngelali..

Pr:
Langit bumi iki dadi saksine,
Welas isun nyang riko sing ono ujunge..
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi,
Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

Langit bumi iki dadi saksine,
Tuluse welas isun iki nong njero ati..
Masio saiki sing biso dadi siji,
Sun pastekno welas iki sampek mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *