Golek Tubrukan


Versi: Vita Alvia

Aku prawan uwis wayah umure,
Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
Malem minggu mesti aku dewean,
Rasane ati iki kesepian..
Pingine aku golek jejodohan..

Dino minggu aku golek hiburan,
Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
Kenalan karo arek lanang,
Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
Rapopo sing penting ora konangan..

reff:
Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..

reff:
Aku prawan uwis wayah umure,
Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
Malem minggu mesti aku dewean,
Rasane ati iki kesepian..
Pingine aku golek jejodohan..

Dino minggu aku golek hiburan,
Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
Kenalan karo arek lanang,
Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
Rapopo sing penting ora konangan..

reff:
Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..

Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *