Stasiun Tugu (nella kharisma)


Versi: Nella Kharisma

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

remuk atiku mergo sliramu cah bagus,
kowe lungo sak lawase ninggalke aku,
stasiun tugu sing dadi saksi bisu,
perpisahan kowe lan aku..

nganti eluh iki netes neng pipi,
sak tenane atiku ra ngapusi,
roso tresno marang sliramu,
sak lawase ono neng atiku..

padang sinar rembulan gawe aku kelingan,
pas awak’e dewe isih mlaku bebarengan,
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan,
kowe tego medot tresnaku tanpo sebab alasan..

stasiun tugu jogja sing tau dadi saksi,
tresno suciku jebul wis tok blenjani,
cetho neng ngarep moto kowe nggandeng wong liyo,
remuk’i ati iki ngawe mblebes mili neng ati,
opo pancen iki dalan sing kudu tak lakoni..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

Di bis stasiun tugu awale dewe ketemu,
Luluh atiku amergo esemmu..
Padang jinggrang sinar rembulan,
Kenanganku neng pasar kembang..
Ngelingake kowe cah bagus,
Sing tak sayang sak jroning atiku..

ji ro lu aku kelingan sliramu,
ra tau leren olehku kangen,
amergo kowe marakke aku pengen ketemu,
ning saiki aku ra reti kowe neng endi,
opo sih dewe opo malah wis karo wedokan liyane..

Aku tak pernah lelah mencintaimu oh sayang,
Sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku,
Karna cintaku kepadamu takkan terbatas waktu,
Dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua,
yang akan slalu kukenang sampai akhir hidupku..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *