Wegah Kelangan



Versi: Intan Rahma

Rungokno jerit atiku iki,
Sing bingung noto roso neng ati..
Pengenku kowe ngerti,
Sing tak pikir saiki..

Tulung kowe ojo salah tompo,
Ojo mbok pikir aku ngeliyo..
Kabeh iki kahanan,
Ra iso neruske katresnan..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..

Ora ono niatku ngelarani atimu,
Rungokno aku senajano aku sing kleru..
Tak akoni pancen gede roso tresnaku,
Yo mung kanggo awakmu..

Cukup pisan iki,
Kowe loro ati..
Ora tak baleni,
Anggonku le nglarani..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..

Mung kependem roso tresno,
Bebarengan ora bakal dadi nyoto..
Pengen langgeng yo kui karepku,
Nanging wong tuaku ora setuju..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..
——————-
[ver: lyrics]
[id: khiczoci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Wegah kelangan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.03]Rungokno jerit atiku iki,
[00:09.40]Sing bingung noto roso neng ati..
[00:15.30]Pengenku kowe ngerti,
[00:18.41]Sing tak pikir saiki..
[00:23.30]
[00:25.92]Tulung kowe ojo salah tompo,
[00:31.56]Ojo mbok pikir aku ngeliyo..
[00:38.34]Kabeh iki kahanan,
[00:41.38]Ra iso neruske katresnan..
[00:47.28]
[00:49.05]Jujur aku isih sayang,
[00:54.05]Wegah kelangan..
[00:56.41]Mergo tresno wis tak patri,
[00:59.90]Neng njero ati..
[01:03.37]Nanging arep piye meneh,
[01:07.10]Iki wis kahanan kudu pisahan..
[01:15.92]Jalukku kowe ojo nangis,
[01:20.52]Mergo lungaku..
[01:23.00]Mungkin iki wis ginaris,
[01:26.85]Dudu penjalukku,
[01:29.77]Nglungani sliramu..
[01:33.06]Abot rasane pangapurane..
[01:41.01]
[01:45.54]Ora ono niatku ngelarani atimu,
[01:49.52]Rungokno aku senajano aku sing kleru..
[01:52.69]Tak akoni pancen gede roso tresnaku,
[01:56.10]Yo mung kanggo awakmu..
[01:59.27]Cukup pisan iki kowe loro ati,
[02:02.25]Ora tak baleni anggonku le nglarani..
[02:07.40]
[02:09.36]Jujur aku isih sayang,
[02:13.52]Wegah kelangan..
[02:16.07]Mergo tresno wis tak patri,
[02:19.92]Neng njero ati..
[02:22.65]Nanging arep piye meneh,
[02:26.63]Iki wis kahanan kudu pisahan..
[02:35.75]Jalukku kowe ojo nangis,
[02:39.85]Mergo lungaku..
[02:42.40]Mungkin iki wis ginaris,
[02:46.68]Dudu penjalukku,
[02:49.04]Nglungani sliramu..
[02:52.21]Abot rasane pangapurane..
[03:00.47]
[03:04.82]Mung kependem roso tresno,
[03:10.66]Bebarengan ora bakal dadi nyoto..
[03:16.31]Pengen langgeng yo kui karepku,
[03:23.83]Nanging wong tuaku ora setuju..
[03:29.97]
[03:32.09]Jujur aku isih sayang,
[03:36.41]Wegah kelangan..
[03:38.71]Mergo tresno wis tak patri,
[03:42.13]Neng njero ati..
[03:45.54]Nanging arep piye meneh,
[03:49.52]Iki wis kahanan kudu pisahan..
[03:58.15]Jalukku kowe ojo nangis,
[04:02.56]Mergo lungaku..
[04:05.48]Mungkin iki wis ginaris,
[04:09.71]Dudu penjalukku,
[04:11.88]Nglungani sliramu..
[04:15.04]Abot rasane pangapurane..
[04:23.24]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s