Urip Apa Mati

“Urip Apa Mati” Versi Rosa Kirin

Rusak jiwa raga,
Akibat asmara..
Kekasih ninggal lunga,
Atusan dina bli teka-teka..

Rindu ning sampean,
Kaya wis bli tahan..
Duh kakang ana ning endi,
Masih urip apa wis mati..

reff:
Lamon kakang mung kari arane,
Kula pengen weruh kuburane..

Lamon kakang wis karo wong liyan,
Kula nrima senajan wayuan..
Ati kula wis kecangcang,
Bli bisa ucul sing sampean..

Rindu ning sampean,
Kaya wis bli tahan..
Duh kakang ana ning endi,
Masih urip apa wis mati..

reff:
Lamon kakang mung kari arane,
Kula pengen weruh kuburane..

Lamon kakang wis karo wong liyan,
Kula nrima senajan wayuan..
Ati kula wis kecangcang,
Bli bisa ucul sing sampean..

Rusak jiwa raga,
Akibat asmara..
Kekasih ninggal lunga,
Atusan dina bli teka-teka..

Rindu ning sampean,
Kaya wis bli tahan..
Duh kakang ana ning endi,
Masih urip apa wis mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *