Wis Tak Tompo


Versi: Agung Pradanta ft. Putri Kirani

LK:
ROSO NENG NJERO ATI,
ORA ISO TAK APUSI..
KADANG NYESEK NENG DODO,
NANGING AKU BISO OPO..

BINGUNG RASANE ATI,
PIYE KUDU NYIKAPI..
TRESNOKU,
SOYO GEDE NGGO AWAKMU..

PR:
OJO DADI ATIMU,
AKU ORA ISO KETEMU..
MERGO KEWAJIBANMU,
KUDU DAMPINGI BOJOMU..

KABEH UWIS TAK TOMPO,
KABEH UWIS TAK PIKIRNO..
SENAJAN AKU,
MUNG DADI SELIR ATIMU..

AKU ORA NUNTUT OPO-OPO,
PENGENKU IKI YO MUNG TRESNO..
MERGO AWAKMU,
SING NGGAWE SENENG ATIKU..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..

REFF:
PR:
AKU ORA NUNTUT OPO-OPO,
PENGENKU IKI YO MUNG TRESNO..
MERGO AWAKMU,
SING NGGAWE SENENG ATIKU..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *