Tresno Suci (nella kharisma)

Versi: Nella Kharisma

“mas tresno iki ora ono sing biso ngganteni,
“masio kowe nggawe loro ati iki,
“aku isih tetep tresno mas
“aku ora biso nglalekke sliramu,
“soko atiku
“sing tak jaluk amung sadarmu
“ilingo karo anak bojomu iki mas

Ningopo kowe tego ninggalake aku,
Wis ora eling kari janji setyomu..
Sing kok ucapake neng ngarep penghulu,
Nalikane kowe ngerabi awakku iki..

opo kowe ra iling naliko jaman semono,
kowe janji setyo marang aku,
nganti mbesuk tumeko ing pati,
tapi opo saiki banjur kowe ngelali..

opo ora eling maneh karo anak bojomu,
sing saben dino ngenteni tekamu,
sing tak jaluk yo mung sadarmu,
balio marang aku ilingo karo anak bojomu..

Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu,
Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu..
Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu,
Mugo wae kowe eling marang janji setyomu..

reff:
Ningopo kowe tego ninggalake aku,
Wis ora eling kari janji setyomu..
Sing kok ucapake neng ngarep penghulu,
Nalikane kowe ngerabi awakku iki..

tresno suci iki tetep tak jogo nganti saiki,
masio kowe sering ngeloro ati,
wis pirang-pirang sasi kabarmu tak enteni,
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki..

kadhung anakmu takon kapan bapakku bali,
ngertenono neng njero batin iki keloro-loro,
ningopo kowe tego mentolo,
ninggalke aku lungo karo wanito liyo..

Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu,
Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu..
Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu,
Mugo wae kowe eling marang janji setyomu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *