I Love You Kebumen

Versi: Didi Kempot

Sepine wengi iki,
Neng kene aku ngenteni..
Kesuwen-suwene wis pirang sasi,
Neng kebumen ora bali..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..

reff:
Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

reff:
Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..
Pantai ayah melu nyekseni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *