I Love You Kebumen



Versi: Didi Kempot

Sepine wengi iki,
Neng kene aku ngenteni..
Kesuwen-suwene wis pirang sasi,
Neng kebumen ora bali..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..

reff:
Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

reff:
Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..
Pantai ayah melu nyekseni..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hlvozuci]
[ar: didi kempot]
[ti: I Love You Kebumen]
[al: Dhut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:50]
[00:00.09]I Love You Kebumen
[00:00.09]by: Didi Kempot
[00:25.09]
[00:27.09]>>>
[00:28.09]>>
[00:29.09]>
[00:30.09]Sepine wengi iki,
[00:35.09]Neng kene aku ngenteni..
[00:42.56]Kesuwen-suwene wis pirang sasi,
[00:51.63]Neng kebumen ora bali..
[00:57.30]Opo aku salah,
[01:03.33]Naliko neng pantai ayah..
[01:12.29]Rembulan sing ngilo ono segoro,
[01:18.81]Padhangono ati kulo..
[01:25.64]Pujaan atiku ra teko-teko,
[01:33.46]Neng kebumen ndang muliho..
[01:39.37]
[01:41.18]Opo aku salah,
[01:46.27]Naliko neng pantai ayah..
[01:53.86]
[02:06.09]>>>
[02:07.09]>>
[02:08.09]>
[02:09.09]Aku nangis aku kangen,
[02:16.37]Janjimu mbiyen kowe demen..
[02:23.09]Neng kebumen nggonmu janji,
[02:29.25]Pantai ayah melu nyekseni..
[02:36.89]
[03:07.61]>>>
[03:08.61]>>
[03:09.61]>
[03:10.61]Rembulan sing ngilo ono segoro,
[03:17.94]Padhangono ati kulo..
[03:24.49]Pujaan atiku ra teko-teko,
[03:31.61]Neng kebumen ndang muliho..
[03:38.18]
[03:40.55]Opo aku salah,
[03:44.23]Naliko neng pantai ayah..
[03:52.03]
[04:04.29]>>>
[04:05.29]>>
[04:06.29]>
[04:07.29]Aku nangis aku kangen,
[04:13.66]Janjimu mbiyen kowe demen..
[04:21.15]Neng kebumen nggonmu janji,
[04:28.07]Pantai ayah melu nyekseni..
[04:34.19]Pantai ayah melu nyekseni..
[04:42.61]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s