Cukup Aku Wae



Versi: Intan Rahma

Opo aku kudu lilo,
Senajan abot ing njero dodo..
Aku eruh kowe mlaku ro wong liyo,
Atiku keronto-ronto..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

reff:
Kabeh ati nduwe roso,
Pegel kesikso yen digawe loro..
Nyawang sing ditresno nglanggati wong liyo,
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..
——————–
[ver: lyrics]
[id: piolzhci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Cukup Aku Wae]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.02]Cukup Aku Wae
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:24.02]
[00:26.02]>>>
[00:27.02]>>
[00:28.02]>
[00:29.02]Opo aku kudu lilo,
[00:34.80]Senajan abot ing njero dodo..
[00:41.87]Aku eruh kowe
[00:45.72]mlaku ro wong liyo,
[00:49.58]Atiku keronto-ronto..
[00:55.92]
[00:57.07]Opo iki cen dalane,
[01:03.74]Aku ro kowe pancen du jodone..
[01:11.31]Mungkin wis takdir ing
[01:15.46]gusti wis ndalakke,
[01:18.14]Nyiapke ganti
[01:19.81]sing nyoto tresnane..
[01:24.66]
[01:26.90]Ra tak tangisi
[01:29.77]yen pancen kowe pengen ngene,
[01:34.92]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[01:42.19]Ojo mbalek’i nglarani
[01:46.35]ati sing tresno kowe,
[01:49.14]Lekakon urip ono balesane..
[01:56.04]
[02:23.63]>>>
[02:24.63]>>
[02:25.63]>
[02:26.63]Kabeh ati nduwe roso,
[02:32.63]Pegel kesikso yen digawe loro..
[02:39.85]Nyawang sing ditresno
[02:43.28]nglanggati wong liyo,
[02:46.87]Bubrah kahanan ati trimo lungo..
[02:53.77]
[02:55.38]Opo iki cen dalane,
[03:00.84]Aku ro kowe pancen du jodone..
[03:08.61]Mungkin wis takdir ing
[03:12.40]gusti wis ndalakke,
[03:15.26]Nyiapke ganti
[03:16.94]sing nyoto tresnane..
[03:21.96]
[03:24.71]Ra tak tangisi
[03:27.95]yen pancen kowe pengen ngene,
[03:32.05]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[03:39.06]Ojo mbalek’i nglarani
[03:43.10]ati sing tresno kowe,
[03:46.08]Lekakon urip ono balesane..
[03:53.29]Ra tak tangisi
[03:55.59]yen pancen kowe pengen ngene,
[04:00.24]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[04:07.32]Ojo mbalek’i nglarani
[04:11.95]ati sing tresno kowe,
[04:15.05]Lekakon urip ono balesane..
[04:21.89]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s