Nyonggo Asmoro



Versi: Vita Alvia

Welas iki kehalang jarak,
Hang misahno..
Yo mung kangen isun iki,
Hang biso nyatokno roso..

Kepingin ati bisane,
Mbarengi riko..
Myakne sing ono maning roso,
Kangen hang sun songgo..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..

reff:
Kepingin ati bisane,
Mbarengi riko..
Myakne sing ono maning roso,
Kangen hang sun songgo..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zsbhzaci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Nyonggo Asmoro]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.02]Nyonggo Asmoro
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:20.02]
[00:22.00]>>>
[00:23.00]>>
[00:24.00]>
[00:25.00]Welas iki kehalang jarak,
[00:30.43]Hang misahno..
[00:35.99]Yo mung kangen isun iki,
[00:41.29]Hang biso nyatokno roso..
[00:47.66]
[00:49.00]Kepingin ati bisane,
[00:54.96]Mbarengi riko..
[01:00.64]Myakne sing ono maning roso,
[01:06.56]Kangen hang sun songgo..
[01:12.30]
[01:14.43]Isun koyo tawanan riko,
[01:19.54]Setiap saat dietutno..
[01:24.97]Nong endi bain katon riko,
[01:30.28]Abot sun nyonggo asmoro..
[01:36.45]Setengah mati isun nong riko,
[01:41.51]Rasane emong dipisahno..
[01:47.12]Tangis ati banjir ring moto,
[01:52.43]Dhung sing ketemu riko..
[02:00.60]
[02:42.08]>>>
[02:43.08]>>
[02:44.08]>
[02:45.28]Kepingin ati bisane,
[02:50.09]Mbarengi riko..
[02:55.83]Myakne sing ono maning roso,
[03:01.19]Kangen hang sun songgo..
[03:07.18]
[03:09.55]Isun koyo tawanan riko,
[03:14.86]Setiap saat dietutno..
[03:20.10]Nong endi bain katon riko,
[03:25.65]Abot sun nyonggo asmoro..
[03:31.64]Setengah mati isun nong riko,
[03:36.57]Rasane emong dipisahno..
[03:41.94]Tangis ati banjir ring moto,
[03:47.43]Dhung sing ketemu riko..
[03:55.79]
[03:56.23]Isun koyo tawanan riko,
[04:01.60]Setiap saat dietutno..
[04:06.65]Nong endi bain katon riko,
[04:12.64]Abot sun nyonggo asmoro..
[04:18.19]Setengah mati isun nong riko,
[04:23.19]Rasane emong dipisahno..
[04:28.55]Tangis ati banjir ring moto,
[04:33.98]Dhung sing ketemu riko..
[04:41.84]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s