Kebanting Tresno



Versi: Nella Kharisma

Wis ra betah ngajak pisah,
Opo ono tresno liyo..
Ra duwe utek nggawe mangkel,
Kowe tego nyimpangke roso..

Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Larane loro keloro-loro..
Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Rasane ronto keronto-ronto..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo kegantem boto..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
ternyata dirimu tega bersama temanku..

start kita berlari bersama gafe mentri,
tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

reff:
Wis ra betah ngajak pisah,
Opo ono tresno liyo..
Ra duwe utek nggawe mangkel,
Kowe tego nyimpangke roso..

Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Larane loro keloro-loro..
Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Rasane ronto keronto-ronto..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo kegantem boto..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
ternyata dirimu tega bersama temanku..

start kita berlari bersama gafe mentri,
tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..
———————
[ver: lyrics]
[id: ushizsci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kebanting Tresno]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.03]Kebanting Tresno
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:28.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Wis ra betah ngajak pisah,
[00:36.73]Opo ono tresno liyo..
[00:40.00]Ra duwe utek nggawe mangkel,
[00:43.24]Kowe tego nyimpangke roso..
[00:47.02]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[00:49.94]Larane loro keloro-loro..
[00:53.79]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[00:57.02]Rasane ronto keronto-ronto..
[01:00.57]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[01:03.91]Senajan rasane koyo kegantem boto..
[01:07.51]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[01:10.87]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[01:15.03]saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
[01:17.96]tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
[01:21.12]ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
[01:24.66]ternyata dirimu tega bersama temanku..
[01:27.70]start kita berlari bersama gafe mentri,
[01:31.18]tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
[01:34.60]rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
[01:38.45]lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..
[01:41.92]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[01:45.35]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[01:48.63]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[01:52.29]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[01:56.09]
[02:19.06]>>>
[02:20.06]>>
[02:21.06]>
[02:22.06]Wis ra betah ngajak pisah,
[02:25.65]Opo ono tresno liyo..
[02:29.13]Ra duwe utek nggawe mangkel,
[02:32.48]Kowe tego nyimpangke roso..
[02:36.27]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[02:39.25]Larane loro keloro-loro..
[02:42.80]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[02:46.02]Rasane ronto keronto-ronto..
[02:49.62]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[02:53.04]Senajan rasane koyo kegantem boto..
[02:56.58]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[02:59.94]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:04.04]saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
[03:07.14]tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
[03:10.31]ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
[03:13.91]ternyata dirimu tega bersama temanku..
[03:17.51]start kita berlari bersama gafe mentri,
[03:20.31]tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
[03:23.84]rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
[03:27.33]lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..
[03:31.05]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[03:34.40]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[03:37.45]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[03:41.23]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:44.71]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[03:47.94]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[03:51.17]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[03:54.90]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:58.81]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s