Nekat Lungo

“NEKAT LUNGO” Versi Nella Kharisma ft. Krisna Patria

Lk:
Dhik opo sido nekat lungo tenan,
Neng arab hongkong opo neng taiwan..
Opo ora penak neng omah wae,
Piro-piro rejeki disyukuri..

Aku mung mesakne anak’e dewe,
Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
Kowe sugih kepincut karo wong liyo..

Pr:
Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
Lilakno lungaku ojo kuatir..
Dongakno ra suwe neng penampungan,
Enggal budhal banjur oleh gawean..

Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
Tangeh lamun bakal biso kelakon..

Lk:
Yoo alah urip..,
Uripku ngene dadine..
Yen kowe lungo neng hongkong
rong taun aku mbok tinggal,
Awan dadi tukang momong
yen bengi ngeloni bantal..

Pr:
Yoo alah sabar..,
Sampean mung bunci sabar..
Ojo sambat ojo ngeluh
luwih becik donga wae,
Janji ra bakal slingkuh
bali kumpul selawase..

reff:
Lk:
Dhik opo sido nekat lungo tenan,
Neng arab hongkong opo neng taiwan..
Opo ora penak neng omah wae,
Piro-piro rejeki disyukuri..

Aku mung mesakne anak’e dewe,
Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
Kowe sugih kepincut karo wong liyo..

Pr:
Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
Lilakno lungaku ojo kuatir..
Dongakno ra suwe neng penampungan,
Enggal budhal banjur oleh gawean..

Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
Tangeh lamun bakal biso kelakon..

Lk:
Yoo alah urip..,
Uripku ngene dadine..
Yen kowe lungo neng hongkong
rong taun aku mbok tinggal,
Awan dadi tukang momong
yen bengi ngeloni bantal..

Pr:
Yoo alah sabar..,
Sampean mung bunci sabar..
Ojo sambat ojo ngeluh
luwih becik donga wae,
Janji ra bakal slingkuh
bali kumpul selawase..

Ft;
Bali kumpul selawase..
Bali kumpul selawase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *