Nekat Lungo



Versi: Nella Kharisma ft. Krisna Patria

Lk:
Dhik opo sido nekat lungo tenan,
Neng arab hongkong opo neng taiwan..
Opo ora penak neng omah wae,
Piro-piro rejeki disyukuri..

Aku mung mesakne anak’e dewe,
Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
Kowe sugih kepincut karo wong liyo..

Pr:
Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
Lilakno lungaku ojo kuatir..
Dongakno ra suwe neng penampungan,
Enggal budhal banjur oleh gawean..

Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
Tangeh lamun bakal biso kelakon..

Lk:
Yoo alah urip..,
Uripku ngene dadine..
Yen kowe lungo neng hongkong
rong taun aku mbok tinggal,
Awan dadi tukang momong
yen bengi ngeloni bantal..

Pr:
Yoo alah sabar..,
Sampean mung bunci sabar..
Ojo sambat ojo ngeluh
luwih becik donga wae,
Janji ra bakal slingkuh
bali kumpul selawase..

reff:
Lk:
Dhik opo sido nekat lungo tenan,
Neng arab hongkong opo neng taiwan..
Opo ora penak neng omah wae,
Piro-piro rejeki disyukuri..

Aku mung mesakne anak’e dewe,
Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
Kowe sugih kepincut karo wong liyo..

Pr:
Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
Lilakno lungaku ojo kuatir..
Dongakno ra suwe neng penampungan,
Enggal budhal banjur oleh gawean..

Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
Tangeh lamun bakal biso kelakon..

Lk:
Yoo alah urip..,
Uripku ngene dadine..
Yen kowe lungo neng hongkong
rong taun aku mbok tinggal,
Awan dadi tukang momong
yen bengi ngeloni bantal..

Pr:
Yoo alah sabar..,
Sampean mung bunci sabar..
Ojo sambat ojo ngeluh
luwih becik donga wae,
Janji ra bakal slingkuh
bali kumpul selawase..

Ft;
Bali kumpul selawase..
Bali kumpul selawase..
———————-
[ver: lyrics]
[id: bcnpbzci]
[ar: Nella Kharisma ft. Krisna Satria]
[ti: Nekat Lungo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.07]Nekat Lungo
[00:00.07]by: Nella Kharisma ft. Krisna Patria
[00:26.07]
[00:28.97]>>>
[00:29.97]>>
[00:30.97]>
[00:31.97]Lk: Dhik opo sido nekat lungo tenan,
[00:35.97]Lk: Neng arab hongkong opo neng taiwan..
[00:38.82]Lk: Opo ora penak neng omah wae,
[00:41.82]Lk: Piro-piro rejeki disyukuri..
[00:45.56]Lk: Aku mung mesakne anak’e dewe,
[00:48.99]Lk: Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
[00:52.55]Lk: Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
[00:55.42]Lk: Kowe sugih kepincut karo wong liyo..
[00:59.35]
[01:00.85]Pr: Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
[01:04.47]Pr: Lilakno lungaku ojo kuatir..
[01:07.84]Pr: Dongakno ra suwe neng penampungan,
[01:11.21]Pr: Enggal budhal banjur oleh gawean..
[01:14.70]Pr: Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
[01:17.88]Pr: Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
[01:21.63]Pr: Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
[01:23.63]Pr: Tangeh lamun bakal biso kelakon..
[01:28.49]
[01:35.61]Lk: Yoo alah urip..,
[01:42.10]Lk: Uripku ngene dadine..
[01:45.65]Lk: Yen kowe lungo neng hongkong
[01:47.34]Lk: rong taun aku mbok tinggal,
[01:49.08]Lk: Awan dadi tukang momong
[01:51.39]Lk: yen bengi ngeloni bantal..
[01:54.51]
[01:56.32]Pr: Yoo alah sabar..,
[02:02.49]Pr: Sampean mung bunci sabar..
[02:05.48]Pr: Ojo sambat ojo ngeluh
[02:07.35]Pr: luwih becik donga wae,
[02:09.29]Pr: Janji ra bakal slingkuh
[02:11.91]Pr: bali kumpul selawase..
[02:15.53]
[02:41.30]>>>
[02:42.30]>>
[02:43.30]>
[02:44.30]Lk: Dhik opo sido nekat lungo tenan,
[02:47.17]Lk: Neng arab hongkong opo neng taiwan..
[02:50.72]Lk: Opo ora penak neng omah wae,
[02:54.16]Lk: Piro-piro rejeki disyukuri..
[02:57.34]Lk: Aku mung mesakne anak’e dewe,
[03:01.02]Lk: Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
[03:04.45]Lk: Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
[03:07.38]Lk: Kowe sugih kepincut karo wong liyo..
[03:11.56]
[03:13.12]Pr: Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
[03:16.43]Pr: Lilakno lungaku ojo kuatir..
[03:19.86]Pr: Dongakno ra suwe neng penampungan,
[03:22.98]Pr: Enggal budhal banjur oleh gawean..
[03:26.60]Pr: Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
[03:29.85]Pr: Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
[03:33.53]Pr: Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
[03:36.28]Pr: Tangeh lamun bakal biso kelakon..
[03:40.52]
[03:47.63]Lk: Yoo alah urip..,
[03:53.81]Lk: Uripku ngene dadine..
[03:57.24]Lk: Yen kowe lungo neng hongkong
[03:59.24]Lk: rong taun aku mbok tinggal,
[04:00.99]Lk: Awan dadi tukang momong
[04:03.67]Lk: yen bengi ngeloni bantal..
[04:06.48]
[04:07.97]Pr: Yoo alah sabar..,
[04:14.65]Pr: Sampean mung bunci sabar..
[04:17.42]Pr: Ojo sambat ojo ngeluh
[04:19.35]Pr: luwih becik donga wae,
[04:21.35]Pr: Janji ra bakal slingkuh
[04:24.28]Pr: bali kumpul selawase..
[04:27.53]
[04:30.52]Ft: Bali kumpul selawase..
[04:34.45]
[04:37.07]Ft: Bali kumpul selawase..
[04:41.81]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s