Crito Tresnaku



Versi: Didi Kempot

Sepi rasane wengi iki,
Aku neng kene ora ono sing ngancani..
Ning atiku iki wis ngerti,
Lungamu neng endi ninggalake aku..

Umpomo isih ono wektu,
Crito tresnaku sing ono uripmu..
Nganti seprene,
Aku mung tansah kelingan..

Rasane atiku..,
Ora biso ilang..
Ayang-ayang tresnomu,
Tansah tak sawang..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

reff:
Umpomo isih ono wektu,
Crito tresnaku sing ono uripmu..
Nganti seprene,
Aku mung tansah kelingan..

Rasane atiku..,
Ora biso ilang..
Ayang-ayang tresnomu,
Tansah tak sawang..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

reff:
Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zhzsbpci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Crito Tresnaku]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:46]
[00:00.02]Crito Tresnaku
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Sepi rasane wengi iki,
[00:34.92]Aku neng kene
[00:37.22]ora ono sing ngancani..
[00:41.90]Ning atiku iki wis ngerti,
[00:49.01]Lungamu neng endi
[00:52.78]ninggalake aku..
[00:57.96]Umpomo isih ono wektu,
[01:02.53]Crito tresnaku
[01:06.43]sing ono uripmu..
[01:11.19]Nganti seprene
[01:14.76]aku mung tansah kelingan,
[01:18.36]Rasane atiku..
[01:21.11]ora biso ilang..
[01:25.61]Ayang-ayang tresnomu
[01:28.20]tansah tak sawang..
[01:32.55]Ningopo kwe lungo
[01:36.26]ninggalake aku,
[01:39.97]Aku ra percoyo
[01:42.23]seneng mung sedelo..
[01:46.70]Atiku rung biso
[01:50.88]nglalek’ake roso,
[01:54.01]Aku isih kangen
[01:57.19]pengen ketemu..
[02:01.71]
[02:09.98]>>>
[02:10.98]>>
[02:11.98]>
[02:12.98]Umpomo isih ono wektu,
[02:18.71]Crito tresnaku
[02:21.46]sing ono uripmu..
[02:26.32]Nganti seprene
[02:29.51]aku mung tansah kelingan,
[02:33.69]Rasane atiku..
[02:36.68]ora biso ilang..
[02:40.49]Ayang-ayang tresnomu
[02:43.36]tansah tak sawang..
[02:47.92]Ningopo kwe lungo
[02:51.23]ninggalake aku,
[02:54.73]Aku ra percoyo
[02:57.10]seneng mung sedelo..
[03:02.03]Atiku rung biso
[03:05.52]nglalek’ake roso,
[03:08.97]Aku isih kangen
[03:11.59]pengen ketemu..
[03:16.27]
[03:39.02]>>>
[03:40.02]>>
[03:41.02]>
[03:42.02]Ningopo kwe lungo
[03:44.62]ninggalake aku,
[03:48.55]Aku ra percoyo
[03:50.80]seneng mung sedelo..
[03:55.79]Atiku rung biso
[03:59.22]nglalek’ake roso,
[04:02.78]Aku isih kangen
[04:05.34]pengen ketemu..
[04:09.90]Ningopo kwe lungo
[04:14.13]ninggalake aku,
[04:17.11]Aku ra percoyo
[04:19.36]seneng mung sedelo..
[04:24.41]Atiku rung biso
[04:27.66]nglalek’ake roso,
[04:31.71]Aku isih kangen
[04:34.21]pengen ketemu..
[04:39.20]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s