Crito Tresnaku


Versi: Didi Kempot

SEPI RASANE WENGI IKI,
AKU NENG KENE ORA ONO SING NGANCANI..
NING ATIKU IKI WIS NGERTI,
LUNGAMU NENG ENDI NINGGALAKE AKU..

UMPOMO ISIH ONO WEKTU,
CRITO TRESNAKU SING ONO URIPMU..
NGANTI SEPRENE,
AKU MUNG TANSAH KELINGAN..

RASANE ATIKU..,
ORA BISO ILANG..
AYANG-AYANG TRESNOMU,
TANSAH TAK SAWANG..

NINGOPO KWE LUNGO NINGGALAKE AKU,
AKU RA PERCOYO SENENG MUNG SEDELO..
ATIKU RUNG BISO NGLALEK’AKE ROSO,
AKU ISIH KANGEN PENGEN KETEMU..

REFF:
UMPOMO ISIH ONO WEKTU,
CRITO TRESNAKU SING ONO URIPMU..
NGANTI SEPRENE,
AKU MUNG TANSAH KELINGAN..

RASANE ATIKU..,
ORA BISO ILANG..
AYANG-AYANG TRESNOMU,
TANSAH TAK SAWANG..

NINGOPO KWE LUNGO NINGGALAKE AKU,
AKU RA PERCOYO SENENG MUNG SEDELO..
ATIKU RUNG BISO NGLALEK’AKE ROSO,
AKU ISIH KANGEN PENGEN KETEMU..

REFF:
NINGOPO KWE LUNGO NINGGALAKE AKU,
AKU RA PERCOYO SENENG MUNG SEDELO..
ATIKU RUNG BISO NGLALEK’AKE ROSO,
AKU ISIH KANGEN PENGEN KETEMU..

NINGOPO KWE LUNGO NINGGALAKE AKU,
AKU RA PERCOYO SENENG MUNG SEDELO..
ATIKU RUNG BISO NGLALEK’AKE ROSO,
AKU ISIH KANGEN PENGEN KETEMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *