Urip Dewe (via vallen)

Versi: Via Vallen

OPO PANCEN UWIS DADI GARISKU,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

KOYO LAGI WINGI SLIRAMU NGUCAPNE JANJI,
SEHIDUP SEMATI AMUNG ONO ING LATI..

REFF:
MUGO URIPMU BISO SENENG,
BISO TENTREM SESANDING WONG LIYO..

AKU NERIMO PARIBASAN NENG DUNYO,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

TETEP TAK LAKONI KANTI IKHLASE ATI,
MASIO TAK RASAKNO PERIH SESEK NENG NJERO ATI..

REFF:
MUGO URIPMU BISO SENENG,
BISO TENTREM SESANDING WONG LIYO..

AKU NERIMO PARIBASAN NENG DUNYO,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

TETEP TAK LAKONI KANTI IKHLASE ATI,
MASIO TAK RASAKNO PERIH SESEK NENG NJERO ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *