Urip Dewe (via vallen)



Versi: Via Vallen

OPO PANCEN UWIS DADI GARISKU,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

KOYO LAGI WINGI SLIRAMU NGUCAPNE JANJI,
SEHIDUP SEMATI AMUNG ONO ING LATI..

REFF:
MUGO URIPMU BISO SENENG,
BISO TENTREM SESANDING WONG LIYO..

AKU NERIMO PARIBASAN NENG DUNYO,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

TETEP TAK LAKONI KANTI IKHLASE ATI,
MASIO TAK RASAKNO PERIH SESEK NENG NJERO ATI..

REFF:
MUGO URIPMU BISO SENENG,
BISO TENTREM SESANDING WONG LIYO..

AKU NERIMO PARIBASAN NENG DUNYO,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

TETEP TAK LAKONI KANTI IKHLASE ATI,
MASIO TAK RASAKNO PERIH SESEK NENG NJERO ATI..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hphkboci]
[ar: Via Vallen]
[ti: Urip Dewe]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:35]
[00:00.03]Urip Dewe
[00:00.03]by: Via Vallen
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Opo pancen
[00:19.60]uwis dadi garisku,
[00:23.64]Nglakoni urip dewe
[00:26.97]tanpo ono sliramu..
[00:30.88]Koyo lagi wingi
[00:34.27]sliramu ngucapne janji,
[00:38.30]Sehidup semati
[00:41.80]amung ono ing lati..
[00:46.35]
[01:01.08]>>>
[01:02.08]>>
[01:03.08]>
[01:04.08]Mugo uripmu biso seneng,
[01:11.60]Biso tentrem
[01:15.03]sesanding wong liyo..
[01:19.78]
[01:23.08]Aku nerimo
[01:26.33]paribasan neng dunyo,
[01:30.13]Nglakoni urip dewe
[01:33.63]tanpo ono sliramu..
[01:38.12]Tetep tak lakoni
[01:40.98]kanti ikhlase ati,
[01:44.72]Masio tak rasakno
[01:48.78]perih sesek neng njero ati..
[01:59.01]
[02:23.00]>>>
[02:24.00]>>
[02:25.00]>
[02:26.00]Mugo uripmu biso seneng,
[02:32.74]Biso tentrem
[02:36.42]sesanding wong liyo..
[02:41.91]
[02:44.35]Aku nerimo
[02:47.41]paribasan neng dunyo,
[02:51.34]Nglakoni urip dewe
[02:54.96]tanpo ono sliramu..
[02:59.45]Tetep tak lakoni
[03:02.63]kanti ikhlase ati,
[03:06.06]Masio tak rasakno
[03:09.25]perih sesek neng njero ati..
[03:15.99]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s