Lungamu

Versi: L Sista ft. Prastafa

Pr:
Mas ngapuranen aku,
Tak jaluk kowe lilakke lakuku..
Kabeh iki salahku sing mblenjani janjiku,
Wis gawe loro neng njero atimu..

Lk:
Dhik tegane awakmu,
Wis nggawe cidro neng njero atiku..
Kabeh roso sayangku amung kanggo sliramu,
Ningopo kowe tinggalke tresnaku..

Pr:
Percoyo mbarang gusti yen pancen iki dalan uripku,
Dudu maksude awakku nglarani sliramu..
Nyuwun pangapuro yen wis nglarani atimu,
Aku jaluk kowe iso nglilakke lungaku..

Kudu iso nompo yen pancen iki dalane,
Kuwi kudu nompo yen pancen iki takdire
Pancen iki kabeh salahku sak kabehane..
Gawe kowe keciwo ??..

Lk:
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu,
Senajan loro neng njero atiku..
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu,
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

Pr:
Mas ngapuranen aku,
Tak jaluk kowe lilakke lakuku..
Kabeh iki salahku sing mblenjani janjiku,
Wis gawe loro neng njero atimu..

Lk:
Dhik tegane awakmu,
Wis nggawe cidro neng njero atiku..
Kabeh roso sayangku amung kanggo sliramu,
Ningopo kowe tinggalke tresnaku..

Pr:
Aku percoyo yen kowe bakal urip mulyo,
Tambani atimu sing tau keronto-ronto..
Nglalekke awakku sing gawe kowe nelongso,
Sesandingan bebrayan karo wanito liyo..

Nyuwun sewu yen wis gawe laraning atimu,
Ngapuranen aku gawe nelongso atimu..
Saiki tak jaluk lalekno kabeh rosomu,
Mugo luwih becik lakune dalan uripmu..

Lk:
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu,
Senajan loro neng njero atiku..
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu,
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

Lk:
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu,
Senajan loro neng njero atiku..
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu,
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *