Nduk

“NDUK” Versi Nella Kharisma

Nduk rungokno jerit tangis atiku,
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
Tresnaku wis luntur mergo sliramu..

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
Nek niatmu amung nglarani atiku..
Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
Janji setyomu jebul mung ngapusi..

Sayang opo kowe tego ninggal aku lungo,
Jare arep setyo nganti tekan tuwo..
Sak tenane aku iki salah opo,
Nganti awakmu nggawe ati cidro..

jare susah seneng kowe bakal ngelakoni,
ngenteni awakku sing lagi nggolek rejeki,
nek pancen dalane ngene dewe kudu trimo,
ora malah lungo nggawe cidro neng dodo..

kabeh masalah sak tenane iso dirembug,
ora sok mutusi nggo emosi aduh si nduk,
kowe njaluk opo mesti tak turuti,
mbuh kepriye carane aku sing nglakoni..

kuwi buktine aku tresno marang sliramu,
rogo nganti remuk sing penting seneng atimu,
sak abot-abote pacobaning uripku,
luwih abot nek aku kelangan sliramu..

Nduk rungokno jerit tangis atiku,
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
Tresnaku wis luntur mergo sliramu..

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
Nek niatmu amung nglarani atiku..
Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
Janji setyomu jebul mung ngapusi..

Nek iki wis niatmu ninggalke aku,
Bakal tak tompo sak ikhlase atiku..
Najan ati isih pengen nyanding sliramu,
Nanging aku iso opo nggo nyanding awakmu..

Aku mung wong lanang ora guno,
Ra biso mulyakke wanito sing tak tresno..
Aku njaluk ngapuro..

urip tanpo awakmu abot lehku nglakoni,
ibarate langit tanpo bintang bakal sepi,
nikah janji pelaminan wis ra ono arti,
mung ono kesiso janur garing dadi saksi..

amung siji penjalukku pujaaan hatiku,
ojo lali kowe tau ono neng uripku,
kabeh tak pasrahke ing lambat cepete wektu,
sak tenane aku isih ngarepke sliramu..

Nduk rungokno jerit tangis atiku,
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
Tresnaku wis luntur mergo sliramu..

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
Nek niatmu amung nglarani atiku..
Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
Janji setyomu jebul mung ngapusi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *