Jalaranku



Versi: L Sista

Banyu moto deres mili netes ono neng pipiku,
Ngrasakke perih neng batinku naliko ilang tresnamu..
Tresno sing mbiyen tok jogo tresno tulus mring awakku,
Nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atimu kuciwo..

Bola-bali tak apusi aku sing blenjani janji,
Natu lorone atimu gawe nelongso batinmu..
Saiki aku sing loro tresnamu mbok gowo lungo,
Jroning dodoku lagi kroso yen atiku banget tresno..

Atiku ra biso nrimo yen k’we diblanding wong liyo,
Jujur jero batin iki isih nduwe bukti roso tresno,
Nanging tak coba lilo pasrah marang sing kuoso,
Mergo polahku dewe sing gawe kowe gelo..

Aku nyuwun pangapuro gawe atimu kelaran,
Semua yang kau berikan malah kusia-siakan,
Saiki aku paham aku wis kelewatan,
Mulo aku kudu nompo yen tresnaku kau lupakan..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..

Banyu moto deres mili netes ono neng pipiku,
Ngrasakke perih neng batinku naliko ilang tresnamu..
Tresno sing mbiyen tok jogo tresno tulus mring awakku,
Nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atimu kuciwo..

Bola-bali tak apusi aku sing blenjani janji,
Natu lorone atimu gawe nelongso batinmu..
Saiki aku sing loro tresnamu mbok gowo lungo,
Jroning dodoku lagi kroso yen atiku banget tresno..

Kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki,
Rasane luwih loro ketimbang kau tertusuk duri,
Sampai kapanpun kunantikan engkau kembali,
Dan takkan ku ulangi semua salahku lagi..

Kini yang tertinggal hanyalah sebuah penyesalan,
Semua berakhir dan aku telah engkau campakkan,
Tapi aku percaya akan rencana tuhan,
Mungkin ini jalan terbaik yang tlah tuhan berikan..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..
————————
[ver: lyrics]
[id: znznbici]
[ar: L Sista]
[ti: Jalaranku]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.01]Jalaranku – L Sista
[00:11.01]
[00:13.01]>>>
[00:14.01]>>
[00:15.01]>
[00:16.01]Banyu moto deres mili
[00:18.49]netes ono neng pipiku,
[00:22.02]Ngrasakke perih neng batinku
[00:25.44]naliko ilang tresnamu..
[00:28.96]Tresno sing mbiyen tok jogo
[00:32.52]tresno tulus mring awakku,
[00:36.05]Nanging wis ilang luntur
[00:39.48]mergo aku wis gawe atimu kuciwo..
[00:45.17]Bola-bali tak apusi
[00:48.44]aku sing blenjani janji,
[00:52.19]Natu lorone atimu
[00:55.40]gawe nelongso batinmu..
[00:59.65]Saiki aku sing loro
[01:02.48]tresnamu mbok gowo lungo,
[01:06.35]Jroning dodoku lagi kroso
[01:09.75]yen atiku banget tresno..
[01:13.62]Atiku ra biso nrimo
[01:14.39]yen k’we diblanding wong liyo,
[01:16.47]Jujur jero batin iki
[01:17.86]isih nduwe bukti roso tresno,
[01:20.07]Nanging tak coba lilo
[01:21.68]pasrah marang sing kuoso,
[01:23.61]Mergo polahku dewe
[01:25.03]sing gawe kowe gelo..
[01:26.97]Aku nyuwun pangapuro
[01:28.71]gawe atimu kelaran,
[01:30.56]Semua yang kau berikan
[01:32.06]malah kusia-siakan,
[01:34.16]Saiki aku paham
[01:35.94]aku wis kelewatan,
[01:37.59]Mulo aku kudu nompo
[01:39.43]yen tresnaku kau lupakan..
[01:41.43]Aku sing njalari bubaring cerito iki,
[01:47.27]Opo biso kowe bali koyo wingi..
[01:53.85]Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
[02:00.94]Aku mohon jangan kau benci diriku..
[02:06.71]
[02:09.13]Banyu moto deres mili
[02:12.21]netes ono neng pipiku,
[02:15.34]Ngrasakke perih neng batinku
[02:19.36]naliko ilang tresnamu..
[02:22.79]Tresno sing mbiyen tok jogo
[02:26.07]tresno tulus mring awakku,
[02:29.69]Nanging wis ilang luntur
[02:32.72]mergo aku wis gawe atimu kuciwo..
[02:38.39]Bola-bali tak apusi
[02:42.06]aku sing blenjani janji,
[02:45.80]Natu lorone atimu
[02:49.33]gawe nelongso batinmu..
[02:53.25]Saiki aku sing loro
[02:56.53]tresnamu mbok gowo lungo,
[03:00.08]Jroning dodoku lagi kroso
[03:03.49]yen atiku banget tresno..
[03:07.22]Kowe kudu ngerti
[03:08.43]rasane gelo ati iki,
[03:09.89]Rasane luwih loro
[03:11.66]ketimbang kau tertusuk duri,
[03:13.55]Sampai kapanpun
[03:14.89]kunantikan engkau kembali,
[03:16.91]Dan takkan ku ulangi
[03:18.81]semua salahku lagi..
[03:20.63]Kini yang tertinggal
[03:22.22]hanyalah sebuah penyesalan,
[03:23.93]Semua berakhir
[03:25.66]dan aku telah engkau campakkan,
[03:27.78]Tapi aku percaya
[03:29.52]akan rencana tuhan,
[03:30.88]Mungkin ini jalan terbaik
[03:33.62]yang tlah tuhan berikan..
[03:34.98]Aku sing njalari bubaring cerito iki,
[03:40.82]Opo biso kowe bali koyo wingi..
[03:47.16]Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
[03:54.48]Aku mohon jangan kau benci diriku..
[04:01.50]Aku sing njalari bubaring cerito iki,
[04:08.76]Opo biso kowe bali koyo wingi..
[04:15.97]Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
[04:22.87]Aku mohon jangan kau benci diriku..
[04:28.95]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s