Gubug Ranggon

“GUBUG RANGGON Nok Imah”

Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..

reff:
Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *