Gubug Ranggon



Versi: Nok Imah

Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..

reff:
Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..
——————–
[ver: lyrics]
[id: qpqpbici]
[ar: Nok Imah]
[ti: Gubug Ranggon]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:15]
[00:00.05]Gubug Ranggon
[00:00.05]by: Nok Imah
[00:18.05]
[00:20.05]>>>
[00:21.05]>>
[00:22.05]>
[00:23.05]Kula mikiri watir bli bukti,
[00:28.90]Kula watir kula melang ora kelakon..
[00:35.72]Najan wis janji lan sumpah,
[00:38.89]Ning gubug ranggon..
[00:42.12]Ning gubug ranggon..
[00:45.54]
[01:08.97]>>>
[01:09.97]>>
[01:10.97]>
[01:11.97]Awan lan bengi keimpi-impi,
[01:17.97]Kuwayang yen ora bukti..
[01:22.56]
[01:24.02]Awane katon bengie katon,
[01:30.14]Wong demen durung kelakon..
[01:34.67]Ho ho..
[01:37.15]Kelingan ning gubug ranggon..
[01:41.62]
[01:44.05]Kula wis sumpah gelem setia,
[01:49.82]Asal aja sampe kula digawe lara..
[01:56.84]Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
[02:03.36]Ning gubug ranggon..
[02:06.66]
[02:19.04]>>>
[02:20.04]>>
[02:21.04]>
[02:22.04]Kula mikiri watir bli bukti,
[02:28.58]Kula watir kula melang ora kelakon..
[02:34.73]Najan wis janji lan sumpah,
[02:38.47]Ning gubug ranggon..
[02:41.63]Ning gubug ranggon..
[02:44.93]
[03:08.20]>>>
[03:09.20]>>
[03:10.20]>
[03:11.20]Awan lan bengi keimpi-impi,
[03:17.20]Kuwayang yen ora bukti..
[03:21.77]
[03:24.26]Awane katon bengie katon,
[03:29.59]Wong demen durung kelakon..
[03:33.88]Ho ho..
[03:36.36]Kelingan ning gubug ranggon..
[03:40.28]
[03:43.20]Kula wis sumpah gelem setia,
[03:48.91]Asal aja sampe kula digawe lara..
[03:55.93]Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
[04:02.52]Ning gubug ranggon..
[04:06.49]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s