Tresno Bojone Uwong



Versi: Erin Sabrina

Yen eling naliko semono,
Kowe teko arep ngomong opo..
Nang ngisor lampune bangjo,
Jebul kowe kok wis duwe bojo..

Mbok anggep opo awak iki,
Nganti kowe wani ngucap janji..
Kaget tenan atiku iki,
Jebul kowe durung rabi resmi..

reff:
Tresno kok bojone uwong,
Yen weruh aku mung iso ndomblong..
Sing tak jaluk wektu kanggo aku,
Senajan sedelo iso nambani kangenku..

Kembang mlati arum gandane,
Ati iki mung mikir kowe..
Wani sumpah tresnaku iki suci,
Mugi gusti tansah ngijabahi..

reff:
Mbok anggep opo awak iki,
Nganti kowe wani ngucap janji..
Kaget tenan atiku iki,
Jebul kowe durung rabi resmi..

reff:
Tresno kok bojone uwong,
Yen weruh aku mung iso ndomblong..
Sing tak jaluk wektu kanggo aku,
Senajan sedelo iso nambani kangenku..

Kembang mlati arum gandane,
Ati iki mung mikir kowe..
Wani sumpah tresnaku iki suci,
Mugi gusti tansah ngijabahi..
———————
[ver: lyrics]
[id: qhqhbici]
[ar: Erin Sabrina]
[ti: Tresno Bojone Uwong]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Tresno Bojone Uwong
[00:00.04]by: Erin Sabrina
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]Yen eling naliko semono,
[00:39.80]Kowe teko arep ngomong opo..
[00:46.66]Nang ngisor lampune bangjo,
[00:54.02]Jebul kowe kok wis nduwe bojo..
[01:00.76]
[01:02.17]Mbok anggep opo awak iki,
[01:07.98]Nganti kowe wani ngucap janji..
[01:14.84]Kaget tenan atiku iki,
[01:22.14]Jebul kowe durung rabi resmi..
[01:30.69]
[01:41.09]>>>
[01:42.09]>>
[01:43.09]>
[01:44.09]Tresno kok bojone uwong,
[01:50.22]Yen weruh aku mung iso ndomblong..
[01:58.15]Sing tak jaluk wektu kanggo aku,
[02:04.45]Senajan sedelo iso nambani kangenku..
[02:12.06]Kembang mlati arum gandane,
[02:18.86]Ati iki mung mikir kowe..
[02:25.79]Wani sumpah tresnaku iki suci,
[02:33.34]Mugi gusti tansah ngijabahi..
[02:41.14]
[03:06.53]>>>
[03:07.53]>>
[03:08.53]>
[03:09.53]Mbok anggep opo awak iki,
[03:15.71]Nganti kowe wani ngucap janji..
[03:23.07]Kaget tenan atiku iki,
[03:30.25]Jebul kowe durung rabi resmi..
[03:38.42]
[03:49.06]>>>
[03:50.06]>>
[03:51.06]>
[03:52.06]Tresno kok bojone uwong,
[03:58.27]Yen weruh aku mung iso ndomblong..
[04:06.25]Sing tak jaluk wektu kanggo aku,
[04:12.43]Senajan sedelo iso nambani kangenku..
[04:20.36]Kembang mlati arum gandane,
[04:27.06]Ati iki mung mikir kowe..
[04:34.11]Wani sumpah tresnaku iki suci,
[04:41.35]Mugi gusti tansah ngijabahi..
[04:49.08]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s