Tresno Bojone Uwong

Versi: Erin Sabrina

Yen eling naliko semono,
Kowe teko arep ngomong opo..
Nang ngisor lampune bangjo,
Jebul kowe kok wis duwe bojo..

Mbok anggep opo awak iki,
Nganti kowe wani ngucap janji..
Kaget tenan atiku iki,
Jebul kowe durung rabi resmi..

reff:
Tresno kok bojone uwong,
Yen weruh aku mung iso ndomblong..
Sing tak jaluk wektu kanggo aku,
Senajan sedelo iso nambani kangenku..

Kembang mlati arum gandane,
Ati iki mung mikir kowe..
Wani sumpah tresnaku iki suci,
Mugi gusti tansah ngijabahi..

reff:
Mbok anggep opo awak iki,
Nganti kowe wani ngucap janji..
Kaget tenan atiku iki,
Jebul kowe durung rabi resmi..

reff:
Tresno kok bojone uwong,
Yen weruh aku mung iso ndomblong..
Sing tak jaluk wektu kanggo aku,
Senajan sedelo iso nambani kangenku..

Kembang mlati arum gandane,
Ati iki mung mikir kowe..
Wani sumpah tresnaku iki suci,
Mugi gusti tansah ngijabahi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *