Opo Kowe Lali Aku



Versi: Happy Asmara

OPO KOWE ISIH ELING KARO AKU,
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
MBIYEN KOWE JANJI KARO AKU,
BAKAL NJOGO SETIO KATRESNANMU..

JANJIMU MBIYEN KOWE TRESNO KARO AKU,
SUSAH SENENG PINGIN KARO AKU..
MASIO GEDE SING BAKAL GUDHO TRESNAMU,
JANJIMU ORA BAKAL NINGGAL AKU..

REFF:
DUH WONG BAGUS RUNGOKNO SUWOROKU,
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
OPO KOWE WERUH JRONING ATIKU,
SABENDINO MUNG ELING SLIRAMU..

NANGIS SABEN WAYAH MAPAN TURU,
DERES NETES ELUH NENG PIPIKU..
MUGO GUSTI ENGGAL PARING PEPELING ATIMU,
ENGGAL BALI KOWE MARANG AKU..
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..

REFF:
DUH WONG BAGUS RUNGOKNO SUWOROKU,
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
OPO KOWE WERUH JRONING ATIKU,
SABENDINO MUNG ELING SLIRAMU..

NANGIS SABEN WAYAH MAPAN TURU,
DERES NETES ELUH NENG PIPIKU..
MUGO GUSTI ENGGAL PARING PEPELING ATIMU,
ENGGAL BALI KOWE MARANG AKU..
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bcbvbhci]
[ar: Happy Asmara]
[ti: Opo Kowe Lali Aku]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:00.01]Opo Kowe Lali Aku
[00:00.01]by: Happy Asmara
[00:29.01]
[00:31.01]>>>
[00:32.01]>>
[00:33.01]>
[00:34.01]Opo kowe isih eling karo aku,
[00:42.11]Opo pancen kowe lali aku..
[00:48.76]Mbiyen kowe janji karo aku,
[00:56.12]Bakal njogo setio katresnanmu..
[01:03.74]Janjimu mbiyen kowe tresno karo aku,
[01:11.04]Susah seneng pingin karo aku..
[01:18.59]Masio gede sing bakal gudho tresnamu,
[01:25.76]Janjimu ora bakal ninggal aku..
[01:33.13]
[01:59.01]>>>
[02:00.01]>>
[02:01.01]>
[02:02.01]Duh wong bagus rungokno suworoku,
[02:09.81]Opo pancen kowe lali aku..
[02:17.10]Opo kowe weruh jroning atiku,
[02:24.02]Sabendino mung eling sliramu..
[02:31.20]
[02:46.42]Nangis saben wayah mapan turu,
[02:53.85]Deres netes eluh neng pipiku..
[03:01.53]Mugo gusti enggal paring pepeling atimu,
[03:08.20]Enggal bali kowe marang aku..
[03:16.00]Opo pancen kowe lali aku..
[03:23.30]
[03:50.09]>>>
[03:51.09]>>
[03:52.09]>
[03:53.09]Duh wong bagus rungokno suworoku,
[04:00.12]Opo pancen kowe lali aku..
[04:07.61]Opo kowe weruh jroning atiku,
[04:14.60]Sabendino mung eling sliramu..
[04:22.02]
[04:37.56]Nangis saben wayah mapan turu,
[04:44.49]Deres netes eluh neng pipiku..
[04:52.16]Mugo gusti enggal paring pepeling atimu,
[04:59.09]Enggal bali kowe marang aku..
[05:06.83]Opo pancen kowe lali aku..
[05:14.44]Opo pancen kowe lali aku..
[05:22.34]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s