Sepi Tanpo Kowe

“SEPI TANPO KOWE” Versi Nella Kharisma

Masihkah kau simpan rindu,
Kanggo awakku neng njero atimu..
Padane koyo sing tak rasakke,
Tetep anget sampek seperene..

Masihkah kau simpan rindu,
Kanggo awakku neng njero atimu..
Padane koyo sing tak rasakke,
Tetep anget sampek seperene..

opo kowe ra reti,
rindu didalam hati,
bergejolak setiap hari,
ra bakal iso ilang,
nganti besok ing jaman,
kukuh koyo watu karang..

aku sayang kowe aku butuh kowe,
ojo nganti aku disepelekke,
aku terlahir hanya untukmu,
ku harap engkau juga rasakan itu,

Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Berharap kamu disampingku..
Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Tanpo kowe dunyo raono arti..

Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Berharap kamu disampingku..
Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Tanpo kowe dunyo raono arti..

reff:
Masihkah kau simpan rindu,
Kanggo awakku neng njero atimu..
Padane koyo sing tak rasakke,
Tetep anget sampek seperene..

opo kowe ra reti,
rindu didalam hati,
bergejolak setiap hari,
ra bakal iso ilang,
nganti besok ing jaman,
kukuh koyo watu karang..

aku sayang kowe aku butuh kowe,
ojo nganti aku disepelekke,
aku terlahir hanya untukmu,
ku harap engkau juga rasakan itu,

Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Berharap kamu disampingku..
Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Tanpo kowe dunyo raono arti..

Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Berharap kamu disampingku..
Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Tanpo kowe dunyo raono arti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *