Sepi Tanpo Kowe



Versi: Nella Kharisma

Masihkah kau simpan rindu,
Kanggo awakku neng njero atimu..
Padane koyo sing tak rasakke,
Tetep anget sampek seperene..

Masihkah kau simpan rindu,
Kanggo awakku neng njero atimu..
Padane koyo sing tak rasakke,
Tetep anget sampek seperene..

opo kowe ra reti,
rindu didalam hati,
bergejolak setiap hari,
ra bakal iso ilang,
nganti besok ing jaman,
kukuh koyo watu karang..

aku sayang kowe aku butuh kowe,
ojo nganti aku disepelekke,
aku terlahir hanya untukmu,
ku harap engkau juga rasakan itu,

Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Berharap kamu disampingku..
Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Tanpo kowe dunyo raono arti..

Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Berharap kamu disampingku..
Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Tanpo kowe dunyo raono arti..

reff:
Masihkah kau simpan rindu,
Kanggo awakku neng njero atimu..
Padane koyo sing tak rasakke,
Tetep anget sampek seperene..

opo kowe ra reti,
rindu didalam hati,
bergejolak setiap hari,
ra bakal iso ilang,
nganti besok ing jaman,
kukuh koyo watu karang..

aku sayang kowe aku butuh kowe,
ojo nganti aku disepelekke,
aku terlahir hanya untukmu,
ku harap engkau juga rasakan itu,

Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Berharap kamu disampingku..
Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Tanpo kowe dunyo raono arti..

Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Berharap kamu disampingku..
Tanpo kowe uripku rasane sepi,
Tanpo kowe dunyo raono arti..
———————
[ver: lyrics]
[id: nkbsnzci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sepi Tanpo Kowe]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.04]Sepi Tanpo Kowe
[00:00.04]by: Nella Kharisma
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Masihkah kau simpan rindu,
[00:37.51]Kanggo awakku neng njero atimu..
[00:44.56]Padane koyo sing tak rasakke,
[00:51.73]Tetep anget sampek seperene..
[00:57.66]
[00:58.28]Masihkah kau simpan rindu,
[01:05.02]Kanggo awakku neng njero atimu..
[01:11.83]Padane koyo sing tak rasakke,
[01:19.13]Tetep anget sampek seperene..
[01:25.55]
[01:26.59]opo kowe ra reti,
[01:28.90]rindu didalam hati,
[01:30.77]bergejolak setiap hari,
[01:34.01]ra bakal iso ilang,
[01:35.89]nganti besok ing jaman,
[01:37.70]kukuh koyo watu karang..
[01:41.19]aku sayang kowe aku butuh kowe,
[01:43.87]ojo nganti aku disepelekke,
[01:47.12]aku terlahir hanya untukmu,
[01:50.93]ku harap engkau juga rasakan itu..
[01:55.64]
[01:56.20]Tanpo kowe uripku rasane sepi,
[02:03.87]Berharap kamu disampingku..
[02:10.36]Tanpo kowe uripku rasane sepi,
[02:17.35]Tanpo kowe dunyo raono arti..
[02:23.78]
[02:24.05]Tanpo kowe uripku rasane sepi,
[02:31.14]Berharap kamu disampingku..
[02:37.51]Tanpo kowe uripku rasane sepi,
[02:44.81]Tanpo kowe dunyo raono arti..
[02:51.30]
[03:16.25]>>>
[03:17.25]>>
[03:18.25]>
[03:19.25]Masihkah kau simpan rindu,
[03:25.37]Kanggo awakku neng njero atimu..
[03:32.54]Padane koyo sing tak rasakke,
[03:39.78]Tetep anget sampek seperene..
[03:45.83]
[03:47.02]opo kowe ra reti,
[03:49.95]rindu didalam hati,
[03:51.45]bergejolak setiap hari,
[03:54.51]ra bakal iso ilang,
[03:56.38]nganti besok ing jaman,
[03:58.19]kukuh koyo watu karang..
[04:01.25]aku sayang kowe aku butuh kowe,
[04:04.18]ojo nganti aku disepelekke,
[04:07.80]aku terlahir hanya untukmu,
[04:11.23]ku harap engkau juga rasakan itu..
[04:16.78]
[04:17.41]Tanpo kowe uripku rasane sepi,
[04:24.08]Berharap kamu disampingku..
[04:30.76]Tanpo kowe uripku rasane sepi,
[04:37.81]Tanpo kowe dunyo raono arti..
[04:43.68]
[04:44.93]Tanpo kowe uripku rasane sepi,
[04:51.54]Berharap kamu disampingku..
[04:58.15]Tanpo kowe uripku rasane sepi,
[05:05.64]Tanpo kowe dunyo raono arti..
[05:11.32]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s