Ora Due Perasaan



Versi: Nok Imah

Masih kurang sepira kasih sayange kula,
Kula sampe rela mangkat ning arabia..
Demi kepentingan masalah rumah tangga,
Kanggo masa depan keluarga bahagia..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

reff:
Priwen maksude lan priwen karepe,
Sampe wis balik kiriman langka buktine..

Apa benere yen langka suka trimane,
Kula wong wadon terserah sampean bae..
Arep pisahan arep pegatan,
Kula rela nerima ning kenyataan..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

reff:
Priwen maksude lan priwen karepe,
Sampe wis balik kiriman langka buktine..

Apa benere yen langka suka trimane,
Kula wong wadon terserah sampean bae..
Arep pisahan arep pegatan,
Kula rela nerima ning kenyataan..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: apvvnzci]
[ar: Nok Imah]
[ti: Ora Due Perasaan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.04]Ora Due Perasaan
[00:00.04]by: Nok Imah
[00:21.04]
[00:23.04]>>>
[00:24.04]>>
[00:25.04]>
[00:26.04]Masih kurang sepira
[00:28.92]kasih sayange kula,
[00:33.08]Kula sampe rela
[00:35.62]mangkat ning arabia..
[00:39.48]Demi kepentingan
[00:42.20]masalah rumah tangga,
[00:45.63]Kanggo masa depan
[00:48.54]keluarga bahagia..
[00:53.01]
[01:01.08]Bagen kula wong wadon
[01:04.32]tapi tetep mikiraken,
[01:08.29]Saban kula gajian
[01:10.78]selalu tek kirimaken..
[01:14.63]Tapi sampean lanang
[01:17.42]bli melas ning keturunan,
[01:20.65]Duit dientokaken
[01:23.76]kanggo minum-minuman..
[01:27.67]Duh sampean tega
[01:29.84]ora due perasaan..
[01:34.82]
[01:51.07]>>>
[01:52.07]>>
[01:53.07]>
[01:54.07]Priwen maksude
[01:57.07]lan priwen karepe,
[02:00.33]Sampe wis balik
[02:03.18]kiriman langka buktine..
[02:07.78]
[02:15.17]Apa benere
[02:17.52]yen langka suka trimane,
[02:21.20]Kula wong wadon
[02:23.68]terserah sampean bae..
[02:28.83]Arep pisahan
[02:31.51]arep pegatan,
[02:34.67]Kula rela
[02:37.25]nerima ning kenyataan..
[02:42.35]
[02:44.09]Bagen kula wong wadon
[02:46.89]tapi tetep mikiraken,
[02:50.42]Saban kula gajian
[02:53.28]selalu tek kirimaken..
[02:57.01]Tapi sampean lanang
[02:59.92]bli melas ning keturunan,
[03:03.03]Duit dientokaken
[03:06.08]kanggo minum-minuman..
[03:10.24]Duh sampean tega
[03:12.41]ora due perasaan..
[03:17.44]
[03:34.05]>>>
[03:35.05]>>
[03:36.05]>
[03:37.05]Priwen maksude
[03:39.82]lan priwen karepe,
[03:43.46]Sampe wis balik
[03:46.00]kiriman langka buktine..
[03:50.66]
[03:58.05]Apa benere
[04:00.35]yen langka suka trimane,
[04:04.20]Kula wong wadon
[04:06.62]terserah sampean bae..
[04:11.66]Arep pisahan
[04:14.38]arep pegatan,
[04:17.68]Kula rela
[04:19.35]nerima ning kenyataan..
[04:24.51]
[04:26.12]Bagen kula wong wadon
[04:28.92]tapi tetep mikiraken,
[04:32.52]Saban kula gajian
[04:35.32]selalu tek kirimaken..
[04:39.11]Tapi sampean lanang
[04:42.08]bli melas ning keturunan,
[04:45.19]Duit dientokaken
[04:48.42]kanggo minum-minuman..
[04:52.52]Duh sampean tega
[04:54.50]ora due perasaan..
[04:59.60]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s