Ora Due Perasaan

Versi: Nok Imah

Masih kurang sepira kasih sayange kula,
Kula sampe rela mangkat ning arabia..
Demi kepentingan masalah rumah tangga,
Kanggo masa depan keluarga bahagia..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

reff:
Priwen maksude lan priwen karepe,
Sampe wis balik kiriman langka buktine..

Apa benere yen langka suka trimane,
Kula wong wadon terserah sampean bae..
Arep pisahan arep pegatan,
Kula rela nerima ning kenyataan..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

reff:
Priwen maksude lan priwen karepe,
Sampe wis balik kiriman langka buktine..

Apa benere yen langka suka trimane,
Kula wong wadon terserah sampean bae..
Arep pisahan arep pegatan,
Kula rela nerima ning kenyataan..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *