Leda Lede



Versi: Intan Rahma

Mbiyen kowe ngomong wis ra sudi,
Saiki k’we nuntut aku bali..
Opo kowe pantes tak langgati,
Aku isih wedi mbok larani..

Atiku iki wis kadhung loro,
Wis dadi kebacut ilang roso..
Tresnoku wis sudo ra koyo dek jaman s’mono,
Atiku wis kanggo uwong liyo..

Leda lede lungo teko sak penak’e,
Sepurane atiku wis du nggo kowe..
Aku mbiyen mbok siakke saiki manut dalane,
Aku kowe du jodone..

Ora tak getuni ora tak tangisi,
Lungamu neng endi aku ora nggolek’i..
Wis kadhung kelaran atiku ra karuan,
Wis bubrah kahanan rosoku uwis ilang..

Wis lalekke wae aku ora nggondheli,
Atiku mung siji ra kuat yen mbaleni..
Salahmu dewe mbiyen kowe wis nglarani,
Ati leda lede saiki kowe pingin aku bali..

Leda lede lungo teko sak penak’e,
Sepurane atiku wis du nggo kowe..
Aku mbiyen mbok siakke saiki manut dalane,
Aku kowe du jodone..

reff:
Atiku iki wis kadhung loro,
Wis dadi kebacut ilang roso..
Tresnoku wis sudo ra koyo dek jaman s’mono,
Atiku wis kanggo uwong liyo..

Leda lede lungo teko sak penak’e,
Sepurane atiku wis du nggo kowe..
Aku mbiyen mbok siakke saiki manut dalane,
Aku kowe du jodone..

Leda lede lungo teko sak penak’e,
Sepurane atiku wis du nggo kowe..
Aku mbiyen mbok siakke saiki manut dalane,
Aku kowe du jodone..
——————–
[ver: lyrics]
[id: llovnnci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Leda Lede]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:20]
[00:01.88]Mbiyen kowe ngomong wis ra sudi,
[00:09.68]Saiki k’we nuntut aku bali..
[00:15.02]Opo kowe pantes tak langgati,
[00:23.33]Aku isih wedi mbok larani..
[00:29.45]
[00:31.19]Atiku iki wis kadhung loro,
[00:35.96]Wis dadi kebacut ilang roso..
[00:43.12]Tresnoku wis sudo
[00:47.68]ra koyo dek jaman s’mono,
[00:51.91]Atiku wis kanggo uwong liyo..
[00:56.73]
[00:58.01]Leda lede lungo teko sak penak’e,
[01:03.25]Sepurane atiku wis du nggo kowe..
[01:11.37]Aku mbiyen mbok siakke
[01:17.02]saiki manut dalane,
[01:20.45]Aku kowe du jodone..
[01:24.46]
[01:25.09]Ora tak getuni ora tak tangisi,
[01:29.13]Lungamu neng endi aku ora nggolek’i..
[01:32.58]Wis kadhung kelaran atiku ra karuan,
[01:36.02]Wis bubrah kahanan rosoku uwis ilang..
[01:38.60]Wis lalekke wae aku ora nggondheli,
[01:42.98]Atiku mung siji ra kuat yen mbaleni..
[01:46.29]Salahmu dewe mbiyen kowe wis nglarani,
[01:49.83]Ati leda lede saiki kowe pingin aku bali..
[01:55.16]Leda lede lungo teko sak penak’e,
[01:59.11]Sepurane atiku wis du nggo kowe..
[02:07.47]Aku mbiyen mbok siakke
[02:12.00]saiki manut dalane,
[02:15.42]Aku kowe du jodone..
[02:20.33]
[02:46.02]>>>
[02:47.02]>>
[02:48.02]>
[02:49.02]Atiku iki wis kadhung loro,
[02:55.11]Wis dadi kebacut ilang roso..
[03:02.01]Tresnoku wis sudo
[03:04.93]ra koyo dek jaman s’mono,
[03:09.70]Atiku wis kanggo uwong liyo..
[03:14.61]
[03:16.16]Leda lede lungo teko sak penak’e,
[03:21.82]Sepurane atiku wis du nggo kowe..
[03:29.83]Aku mbiyen mbok siakke
[03:34.30]saiki manut dalane,
[03:37.90]Aku kowe du jodone..
[03:42.56]
[03:44.05]Leda lede lungo teko sak penak’e,
[03:49.31]Sepurane atiku wis du nggo kowe..
[03:57.14]Aku mbiyen mbok siakke
[04:01.49]saiki manut dalane,
[04:05.21]Aku kowe du jodone..
[04:10.12]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s