Jantunge Urip



Versi: Vita Alvia

Ademe moto mung kerono,
Biso nyawangi awak riko..
Iyupo dadio gending ring tengah wengi..

Ademe ati mung kerono,
Biso nyanding awak riko..
Ojo mingser teko ring atinisun..

Tetepo dadi kembange ati,
Tetepo dadi jantunge urip..
Tetepo dadi kedete ati iki eman..

Tetepo dadi kembange ati,
Tetepo dadi jantunge urip..
Tetepo dadi kedete ati iki..

reff:
Ademe moto mung kerono,
Biso nyawangi awak riko..
Iyupo dadio gending ring tengah wengi..

Ademe ati mung kerono,
Biso nyanding awak riko..
Ojo mingser teko ring atinisun..

Tetepo dadi kembange ati,
Tetepo dadi jantunge urip..
Tetepo dadi kedete ati iki eman..

Tetepo dadi kembange ati,
Tetepo dadi jantunge urip..
Tetepo dadi kedete ati iki..

reff:
Tetepo dadi kembange ati,
Tetepo dadi jantunge urip..
Tetepo dadi kedete ati iki eman..

Tetepo dadi kembange ati,
Tetepo dadi jantunge urip..
Tetepo dadi kedete ati iki eman..

Tetepo dadi kembange ati,
Tetepo dadi jantunge urip..
Tetepo dadi kedete ati iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: papwnpci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Jantunge Urip]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.01]Jantunge Urip
[00:00.01]by: Vita Alvia
[00:31.01]
[00:33.01]>>>
[00:34.01]>>
[00:35.01]>
[00:36.01]Ademe moto mung kerono,
[00:40.47]Biso nyawangi awak riko..
[00:44.94]Iyupo dadio gending
[00:48.35]ring tengah wengi..
[00:52.70]Ademe ati mung kerono,
[00:57.17]Biso nyanding awak riko..
[01:01.09]Ojo mingser teko ring atinisun..
[01:11.28]
[01:13.09]Tetepo dadi kembange ati,
[01:17.13]Tetepo dadi jantunge urip..
[01:21.42]Tetepo dadi kedete ati iki eman..
[01:29.62]Tetepo dadi kembange ati,
[01:33.72]Tetepo dadi jantunge urip..
[01:37.94]Tetepo dadi kedete ati iki..
[01:45.70]
[02:19.06]>>>
[02:20.06]>>
[02:21.06]>
[02:22.06]Ademe moto mung kerono,
[02:26.86]Biso nyawangi awak riko..
[02:30.49]Iyupo dadio gending
[02:33.84]ring tengah wengi..
[02:38.13]Ademe ati mung kerono,
[02:41.99]Biso nyanding awak riko..
[02:45.83]Ojo mingser teko ring atinisun..
[02:55.33]
[02:57.03]Tetepo dadi kembange ati,
[03:01.11]Tetepo dadi jantunge urip..
[03:05.63]Tetepo dadi kedete ati iki eman..
[03:13.40]Tetepo dadi kembange ati,
[03:17.25]Tetepo dadi jantunge urip..
[03:21.22]Tetepo dadi kedete ati iki..
[03:28.92]
[03:41.64]>>>
[03:42.64]>>
[03:43.64]>
[03:44.64]Tetepo dadi kembange ati,
[03:48.94]Tetepo dadi jantunge urip..
[03:52.83]Tetepo dadi kedete ati iki eman..
[04:00.16]Tetepo dadi kembange ati,
[04:04.50]Tetepo dadi jantunge urip..
[04:08.24]Tetepo dadi kedete ati iki eman..
[04:15.81]Tetepo dadi kembange ati,
[04:19.97]Tetepo dadi jantunge urip..
[04:24.01]Tetepo dadi kedete ati iki..
[04:31.65]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s