Kapusan Tresno (nita yolanda)



Versi: Nita Yolanda

Wis cukup anggonmu nglarani,
Wis cukup anggonmu mblenjani..
Roso tresno iki tulus jroning ati,
Ora ngiro tresnaku mbok apusi..

Wis cukup aku sing loro ati,
Wis cukup crito tresno iki..
Tresno kuwi roso tumrape manungso,
Nanging ngopo kowe gawe loro..

reff:
Cukup aku wae sing mbok larakke,
Yo ben loro loro aku dewe..
Najan batin loro najan kowe tego,
Wis tak tompo kanti ikhlas lilo..

reff:
Wis cukup aku sing loro ati,
Wis cukup crito tresno iki..
Tresno kuwi roso tumrape manungso,
Nanging ngopo kowe gawe loro..

reff:
Cukup aku wae sing mbok larakke,
Yo ben loro loro aku dewe..
Najan batin loro najan kowe tego,
Wis tak tompo kanti ikhlas lilo..

Wis cukup anggonmu nglarani,
Wis cukup anggonmu mblenjani..
Roso tresno iki tulus jroning ati,
Ora ngiro tresnaku mbok apusi..

Wis cukup aku sing loro ati,
Wis cukup crito tresno iki..
Tresno kuwi roso tumrape manungso,
Nanging ngopo kowe gawe loro..
———————
[ver: lyrics]
[id: qhssnpci]
[ar: Nita Yolanda]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.02]Kapusan Tresno
[00:00.02]by: Nita Yolanda
[00:27.02]
[00:29.00]>>>
[00:30.00]>>
[00:31.00]>
[00:32.00]Wis cukup anggonmu nglarani,
[00:38.37]Wis cukup anggonmu mblenjani..
[00:45.52]Roso tresno iki tulus jroning ati,
[00:52.90]Ora ngiro tresnaku mbok apusi..
[00:59.30]
[01:06.05]Wis cukup aku sing loro ati,
[01:12.78]Wis cukup crito tresno iki..
[01:19.80]Tresno kuwi roso tumrape manungso,
[01:27.81]Nanging ngopo kowe gawe loro..
[01:33.90]
[01:58.09]>>>
[01:59.09]>>
[02:00.09]>
[02:01.09]Cukup aku wae sing mbok larakke,
[02:08.43]Yo ben loro loro aku dewe..
[02:15.26]Najan batin loro najan kowe tego,
[02:22.15]Wis tak tompo kanti ikhlas lilo..
[02:29.11]
[02:54.00]>>>
[02:55.00]>>
[02:56.00]>
[02:57.00]Wis cukup aku sing loro ati,
[03:03.52]Wis cukup crito tresno iki..
[03:11.24]Tresno kuwi roso tumrape manungso,
[03:18.70]Nanging ngopo kowe gawe loro..
[03:25.47]
[03:49.98]>>>
[03:50.98]>>
[03:51.98]>
[03:52.98]Cukup aku wae sing mbok larakke,
[03:59.63]Yo ben loro loro aku dewe..
[04:06.14]Najan batin loro najan kowe tego,
[04:13.04]Wis tak tompo kanti ikhlas lilo..
[04:19.75]Wis cukup anggonmu nglarani,
[04:26.64]Wis cukup anggonmu mblenjani..
[04:33.67]Roso tresno iki tulus jroning ati,
[04:41.05]Ora ngiro tresnaku mbok apusi..
[04:47.82]
[04:54.59]Wis cukup aku sing loro ati,
[05:00.86]Wis cukup crito tresno iki..
[05:07.81]Tresno kuwi roso tumrape manungso,
[05:15.27]Nanging ngopo kowe gawe loro..
[05:21.29]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s