Kangen Suroboyo



Versi: Didi Kempot ft. Erin

Pr:
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
Lk:
Sing tak sawang neng angkoso,
Mung kowe dudu wong liyo..

Pr:
Muliho sewengi nemoni aku,
Gawanen neng kene roso kangenmu..
Lk:
Ngawe-awe neng impenku,
Mung kowe sing mbedo aku..

reff:
Pr:
Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

reff:
Pr:
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
Lk:
Sing tak sawang neng angkoso,
Mung kowe dudu wong liyo..

Pr:
Muliho sewengi nemoni aku,
Gawanen neng kene roso kangenmu..
Lk:
Ngawe-awe neng impenku,
Mung kowe sing mbedo aku..

reff:
Pr:
Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

Pr:
Mlayuo neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: qcqznpci]
[ar: Didi Kempot ft. Erin]
[ti: Kangen Suroboyo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.02]Kangen Suroboyo
[00:00.02]by: Didi Kempot ft. Erin
[00:13.02]
[00:15.02]>>>
[00:16.02]>>
[00:17.02]>
[00:18.02]Pr: Kemulono nganggo slimut tresnamu,
[00:24.05]Pr: Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
[00:30.92]Lk: Sing tak sawang neng angkoso,
[00:38.97]Lk: Mung kowe dudu wong liyo..
[00:44.58]
[00:46.83]Pr: Muliho sewengi nemoni aku,
[00:52.88]Pr: Gawanen neng kene roso kangenmu..
[00:59.87]Lk: Ngawe-awe neng impenku,
[01:07.92]Lk: Mung kowe sing mbedo aku..
[01:13.91]
[01:24.87]>>>
[01:25.87]>>
[01:26.87]>
[01:27.87]Pr: Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
[01:34.87]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[01:41.53]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[01:48.15]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[01:55.26]
[02:20.02]>>>
[02:21.02]>>
[02:22.02]>
[02:23.02]Pr: Kemulono nganggo slimut tresnamu,
[02:29.12]Pr: Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
[02:36.22]Lk: Sing tak sawang neng angkoso,
[02:44.15]Lk: Mung kowe dudu wong liyo..
[02:49.70]Pr: Muliho sewengi nemoni aku,
[02:56.26]Pr: Gawanen neng kene roso kangenmu..
[03:03.49]Lk: Ngawe-awe neng impenku,
[03:11.36]Lk: Mung kowe sing mbedo aku..
[03:17.10]
[03:28.14]>>>
[03:29.14]>>
[03:30.14]>
[03:31.14]Pr: Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
[03:37.94]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[03:44.99]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[03:51.23]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[03:59.28]Pr: Mlayuo neng endi neng pucuk dunyo,
[04:05.39]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[04:12.51]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[04:19.00]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[04:26.74]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s