Bekas Mubengi



Versi: Iin Varera

Esuk tangi turu ati kaget,
Kagete ati kaya digencet..
Bareng deleng gulune laki,
Ana kecupan bekas mubengi..

Dasar sampean pinter mungkir,
Wis katon salah angger ngancil..
Wis jelas bukti katon ning mata,
Arep bli ngaku sing kayang apa..

reff:
Aja nguruki ora karuan,
Yen niat slingkuh kula ga pinter pisan..

Laki demenan dianggep bener,
Yen kula slingkuh sampaean bisa klenger..

Dasar sampean pinter mungkir,
Wis katon salah angger ngancil..
Wis jelas bukti katon ning mata,
Arep bli ngaku sing kayang apa..

reff:
Aja nguruki ora karuan,
Yen niat slingkuh kula ga pinter pisan..

Laki demenan dianggep bener,
Yen kula slingkuh sampaean bisa klenger..

Esuk tangi turu ati kaget,
Kagete ati kaya digencet..
Bareng deleng gulune laki,
Ana kecupan bekas mubengi..
———————
[ver: lyrics]
[id: wiqanpci]
[ar: Iin Varera]
[ti: Bekas Mubengi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.01]Bekas Mubengi
[00:00.01]by: Iin Varera
[00:28.01]
[00:30.01]>>>
[00:31.01]>>
[00:32.01]>
[00:33.01]Esuk tangi turu ati kaget,
[00:38.21]Kagete ati kaya digencet..
[00:44.95]Bareng deleng gulune laki,
[00:51.48]Ana kecupan bekas mubengi..
[00:57.62]
[01:14.14]Dasar sampean pinter mungkir,
[01:19.36]Wis katon salah angger ngancil..
[01:26.07]Wis jelas bukti katon ning mata,
[01:32.71]Arep bli ngaku sing kayang apa..
[01:39.11]
[02:06.02]>>>
[02:07.02]>>
[02:08.02]>
[02:09.02]Aja nguruki ora karuan,
[02:15.22]Yen niat slingkuh
[02:17.66]kula ga pinter pisan..
[02:22.38]
[02:36.98]Laki demenan dianggep bener,
[02:43.44]Yen kula slingkuh
[02:46.24]sampaean bisa klenger..
[02:50.83]
[02:53.02]Dasar sampean pinter mungkir,
[02:57.78]Wis katon salah angger ngancil..
[03:04.80]Wis jelas bukti katon ning mata,
[03:11.51]Arep bli ngaku sing kayang apa..
[03:17.85]
[03:44.96]>>>
[03:45.96]>>
[03:46.96]>
[03:47.96]Aja nguruki ora karuan,
[03:53.96]Yen niat slingkuh
[03:56.37]kula ga pinter pisan..
[04:01.27]
[04:15.93]Laki demenan dianggep bener,
[04:22.21]Yen kula slingkuh
[04:25.12]sampaean bisa klenger..
[04:29.84]
[04:31.05]Esuk tangi turu ati kaget,
[04:36.68]Kagete ati kaya digencet..
[04:43.57]Bareng deleng gulune laki,
[04:49.96]Ana kecupan bekas mubengi..
[04:56.12]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s