Bekas Mubengi

“Bekas Mubengi” Versi Iin Varera

Esuk tangi turu ati kaget,
Kagete ati kaya digencet..
Bareng deleng gulune laki,
Ana kecupan bekas mubengi..

Dasar sampean pinter mungkir,
Wis katon salah angger ngancil..
Wis jelas bukti katon ning mata,
Arep bli ngaku sing kayang apa..

reff:
Aja nguruki ora karuan,
Yen niat slingkuh kula ga pinter pisan..

Laki demenan dianggep bener,
Yen kula slingkuh sampaean bisa klenger..

Dasar sampean pinter mungkir,
Wis katon salah angger ngancil..
Wis jelas bukti katon ning mata,
Arep bli ngaku sing kayang apa..

reff:
Aja nguruki ora karuan,
Yen niat slingkuh kula ga pinter pisan..

Laki demenan dianggep bener,
Yen kula slingkuh sampaean bisa klenger..

Esuk tangi turu ati kaget,
Kagete ati kaya digencet..
Bareng deleng gulune laki,
Ana kecupan bekas mubengi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *