Ninggal Janji (pendhoza)

Versi: Pendhoza

Dulu begitu indah,
Saat kau bersamaku..
Dulu begitu mesra,
Saat kau disampingku..

Namun semua itu pupus hilang,
Dan tak tersisa lagi..
Janji yang kau ucap dulu itu,
Tinggallah kenangan..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

jarene ra mblenjani jebul nyatane endi,
lungo ra bali-bali malah ninggalke janji,
opo wis ra kelingan karo awakku iki,
sing mbiyen tok tresnani roso tekane mati..

yeng ngunu cen pengenmu ngomongo terus terang,
ra usah nggawe coro medhotke sesambungan,
nek wis cukup semene anggonmu leh bebrayan,
kabeh tak pupus wae timbang nggawe ngrusak pikiran..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

yen kabeh mau salahku aku njaluk pangapuro,
opo kowe lungo mergo aku ra sugih bondho,
omonganmu polah-tingkahmu ra tau ngajeni aku,
sak penak’e dewe awakmu nggawe loro atiku..

opo iki garise aku ro kowe pisah,
wis wegah nggagas wanito sing nggawe uripku bubrah,
saiki aku kudu move on nglalekke alon-alon,
mugo oleh gantine kui bakal kelakon..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *