Ninggal Janji (nella kharisma)



Versi: Nella Kharisma

Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondhomu sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kui karepmu,
Deredes mili eluhku..
Aku ra biso nggandoli,
Marang keputusanmu..

Aku lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung jangget onok dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

reff:
Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondhomu sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kui karepmu,
Deredes mili eluhku..
Aku ra biso nggandoli,
Marang keputusanmu..

Aku lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung jangget ono dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: okpunlci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ninggal Janji]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:07]
[00:00.01]Ninggal Janji
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:18.01]
[00:20.01]>>>
[00:21.01]>>
[00:22.01]>
[00:23.01]Sing pungkasan ono ing kene,
[00:27.05]Sliramu lan aku..
[00:30.92]Naliko jejer sesandingan,
[00:35.12]Kok ucapke janjimu..
[00:38.76]
[00:40.60]Ndek semono aku ra ngiro,
[00:44.00]Sliramu pamit aku..
[00:47.84]Senadyan kondhomu sedelo,
[00:51.62]Wis nggawe bingung atiku..
[00:56.07]
[01:00.38]Nanging piye kui karepmu,
[01:04.49]Deredes mili eluhku..
[01:07.60]Aku ra biso nggandoli,
[01:11.81]Marang keputusanmu..
[01:16.08]
[01:16.82]Aku lilo ning ora biso,
[01:20.92]Mergo kebacut tresno..
[01:24.32]Wis kadhung jangget onok dodo,
[01:28.49]Yo wis dadi janji ati..
[01:31.25]
[01:33.01]Yo mung siji sing tak tresnani,
[01:37.03]Mung sliramu pepujaning ati..
[01:41.96]Tansah tak ugemi janjimu,
[01:45.03]Nganti tekan saiki..
[01:48.87]Tresno iki ketulus suci,
[01:54.02]Ojo nganti kok blenjani..
[01:58.04]Sing tak tunggu,
[01:59.77]Mung sliramu..
[02:03.43]
[02:33.04]>>>
[02:34.04]>>
[02:35.04]>
[02:36.04]Sing pungkasan ono ing kene,
[02:39.73]Sliramu lan aku..
[02:43.66]Naliko jejer sesandingan,
[02:47.59]Kok ucapke janjimu..
[02:52.08]
[02:53.08]Ndek semono aku ra ngiro,
[02:56.39]Sliramu pamit aku..
[03:00.32]Senadyan kondhomu sedelo,
[03:04.47]Wis nggawe bingung atiku..
[03:08.78]
[03:10.09]Nanging piye kui karepmu,
[03:13.21]Deredes mili eluhku..
[03:17.20]Aku ra biso nggandoli,
[03:20.57]Marang keputusanmu..
[03:25.13]
[03:26.25]Aku lilo ning ora biso,
[03:29.75]Mergo kebacut tresno..
[03:33.37]Wis kadhung jangget ono dodo,
[03:37.48]Yo wis dadi janji ati..
[03:42.01]
[03:42.60]Yo mung siji sing tak tresnani,
[03:45.97]Mung sliramu pepujaning ati..
[03:50.52]Tansah tak ugemi janjimu,
[03:53.95]Nganti tekan saiki..
[03:59.20]Tresno iki ketulus suci,
[04:02.63]Ojo nganti kok blenjani..
[04:06.81]Sing tak tunggu,
[04:09.18]Mung sliramu..
[04:13.36]
[04:14.42]Yo mung siji sing tak tresnani,
[04:17.63]Mung sliramu pepujaning ati..
[04:22.02]Tansah tak ugemi janjimu,
[04:25.70]Nganti tekan saiki..
[04:30.56]Tresno iki ketulus suci,
[04:33.93]Ojo nganti kok blenjani..
[04:38.11]Sing tak tunggu,
[04:40.67]Mung sliramu..
[04:44.73]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s