Ninggal Janji (nella kharisma)

Versi: Nella Kharisma

Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondhomu sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kui karepmu,
Deredes mili eluhku..
Aku ra biso nggandoli,
Marang keputusanmu..

Aku lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung jangget onok dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

reff:
Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondhomu sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kui karepmu,
Deredes mili eluhku..
Aku ra biso nggandoli,
Marang keputusanmu..

Aku lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung jangget ono dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *