Santri Pekok

“SANTRI PEKOK” Versi Arif Citenx

Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

reff:
Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *