Santri Pekok



Versi: Arif Citenx

Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

reff:
Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
———————-
[ver: lyrics]
[id: sichnlci]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Santri Pekok]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:00.03]Santri Pekok
[00:00.03]by: Arif Citenx
[00:40.03]
[00:42.03]>>>
[00:43.03]>>
[00:44.03]>
[00:45.03]Genduk denok santri lulusan pondok,
[00:51.53]Isih perawan durung tau kedemok..
[00:58.08]Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
[01:04.94]Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..
[01:10.74]
[01:12.49]Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
[01:18.42]Macak sopan ben koyo kang pondok..
[01:25.66]Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
[01:32.34]Jare bapak’e aku koyok santri pekok..
[01:39.01]
[02:05.68]>>>
[02:06.68]>>
[02:07.68]>
[02:08.68]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[02:12.06]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[02:16.12]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[02:19.49]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[02:23.35]
[02:24.01]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[02:27.54]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[02:31.15]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[02:34.46]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[02:38.95]
[02:51.49]>>>
[02:52.49]>>
[02:53.49]>
[02:54.49]Genduk denok santri lulusan pondok,
[03:01.48]Isih perawan durung tau kedemok..
[03:08.16]Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
[03:15.02]Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..
[03:21.70]
[03:22.70]Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
[03:28.94]Macak sopan ben koyo kang pondok..
[03:35.80]Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
[03:42.60]Jare bapak’e aku koyok santri pekok..
[03:49.15]
[04:16.23]>>>
[04:17.23]>>
[04:18.23]>
[04:19.23]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[04:22.10]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[04:26.03]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[04:29.47]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[04:34.08]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[04:37.70]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[04:41.38]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[04:44.88]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[04:50.06]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[04:52.99]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[04:57.04]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[05:00.41]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[05:04.72]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s