Ngelayung Tanpo Guno



Ono wong susah nganti ngelayung,
Seneng dunyo wedi mati..
Kuncenono gedhongono,
Yen wis titi mongso bakal teko..

Tanpo guno siro ngelayung,
Susah mikir wedi mati..
Manungso kabeh bakale mati,
Sowan marang ilahi robbi..

reff:
Sopo gelem seneng tetulung,
Mbesuk mesti bakal ketulung..
Sopo seneng tumindak olo,
Mbesuk mesti bakal ciloko..

Mumpung durung katekan pati,
Mulo sing sregep ngaji..
Kanggo sangu sowan marang gusti,
Insha Alloh nompo suwargone gusti..

reff:
Ono wong susah nganti ngelayung,
Seneng dunyo wedi mati..
Kuncenono gedhongono,
Yen wis titi mongso bakal teko..

Tanpo guno siro ngelayung,
Susah mikir wedi mati..
Manungso kabeh bakale mati,
Sowan marang ilahi robbi..

reff:
Sopo gelem seneng tetulung,
Mbesuk mesti bakal ketulung..
Sopo seneng tumindak olo,
Mbesuk mesti bakal ciloko..

Mumpung durung katekan pati,
Mulo sing sregep ngaji..
Kanggo sangu sowan marang gusti,
Insha Alloh nompo suwargone gusti..
Insha Alloh nompo suwargone gusti..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vqvwnkci]
[ar: Arya Satria]
[ti: Ngelayung Tanpo Guno]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:00.03]Ngelayung Tanpo Guno
[00:00.03]by: Arya Satria
[00:23.03]
[00:25.63]>>>
[00:26.63]>>
[00:27.63]>
[00:28.63]Ono wong susah nganti ngelayung,
[00:34.18]Seneng dunyo wedi mati..
[00:41.80]Kuncenono gedhongono,
[00:48.41]Yen wis titi mongso bakal teko..
[00:54.90]
[00:56.09]Tanpo guno siro ngelayung,
[01:01.39]Susah mikir wedi mati..
[01:09.32]Manungso kabeh bakale mati,
[01:16.18]Sowan marang ilahi robbi..
[01:22.11]
[01:34.15]>>>
[01:35.15]>>
[01:36.15]>
[01:37.15]Sopo gelem seneng tetulung,
[01:42.82]Mbesuk mesti bakal ketulung..
[01:50.06]Sopo seneng tumindak olo,
[01:56.80]Mbesuk mesti bakal ciloko..
[02:03.35]
[02:04.29]Mumpung durung katekan pati,
[02:10.78]Mulo sing sregep ngaji..
[02:17.39]Kanggo sangu sowan marang gusti,
[02:23.38]Insha Alloh nompo suwargone gusti..
[02:30.87]
[02:56.08]>>>
[02:57.08]>>
[02:58.08]>
[02:59.08]Ono wong susah nganti ngelayung,
[03:05.00]Seneng dunyo wedi mati..
[03:12.55]Kuncenono gedhongono,
[03:19.48]Yen wis titi mongso bakal teko..
[03:25.85]
[03:27.03]Tanpo guno siro ngelayung,
[03:32.40]Susah mikir wedi mati..
[03:40.32]Manungso kabeh bakale mati,
[03:47.06]Sowan marang ilahi robbi..
[03:53.68]
[04:04.78]>>>
[04:05.78]>>
[04:06.78]>
[04:07.78]Sopo gelem seneng tetulung,
[04:13.52]Mbesuk mesti bakal ketulung..
[04:20.82]Sopo seneng tumindak olo,
[04:27.50]Mbesuk mesti bakal ciloko..
[04:33.74]
[04:34.98]Mumpung durung katekan pati,
[04:41.04]Mulo sing sregep ngaji..
[04:48.34]Kanggo sangu sowan marang gusti,
[04:54.03]Insha Alloh nompo suwargone gusti..
[05:01.05]Insha Alloh nompo suwargone gusti..
[05:08.62]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s