Sing Ono Bukti



Versi: Suliyana

Mung riko hang sun percoyo,
Ketimbang ambi wong liyo..
Nyatane riko suloyo,
Gawe atinisun loro..

Gelo rasane ati iki,
Mergo riko ngelarani..
Janji sing ono bukti,
Mung tibane nyulayani..

reff:
Myakne wis urip isun gedigi,
Mung bisone riko ngeloro ati..
Raino bengi mung mikiri,
Sampek gering awak iki..

Tapi isun sing cilik ati,
Hang boso hang biso ngerteni..
Krentege tangis batin isun iki,
Krentege tangis batin isun iki..

reff:
Mung riko hang sun percoyo,
Ketimbang ambi wong liyo..
Nyatane riko suloyo,
Gawe atinisun loro..

Gelo rasane ati iki,
Mergo riko ngelarani..
Janji sing ono bukti,
Mung tibane nyulayani..

reff:
Myakne wis urip isun gedigi,
Mung bisone riko ngeloro ati..
Raino bengi mung mikiri,
Sampek gering awak iki..

Tapi isun sing cilik ati,
Hang boso hang biso ngerteni..
Krentege tangis batin isun iki,
Krentege tangis batin isun iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: hiuznqci]
[ar: Suliyana]
[ti: Sing Ono Bukti]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.03]Sing Ono Bukti
[00:00.03]by: Suliyana
[00:41.03]
[00:43.03]>>>
[00:44.03]>>
[00:45.03]>
[00:46.03]Mung riko hang sun percoyo,
[00:49.31]Ketimbang ambi wong liyo..
[00:53.50]Nyatane riko suloyo,
[00:56.93]Gawe atinisun loro..
[01:03.29]
[01:06.02]Gelo rasane ati iki,
[01:09.66]Mergo riko ngelarani..
[01:13.96]Janji sing ono bukti,
[01:17.52]Mung tibane nyulayani..
[01:22.32]
[01:36.42]>>>
[01:37.42]>>
[01:38.42]>
[01:39.42]Myakne wis urip isun gedigi,
[01:45.06]Mung bisone riko ngeloro ati..
[01:53.21]Raino bengi mung mikiri,
[02:00.58]Sampek gering awak iki..
[02:09.31]
[02:12.56]Tapi isun sing cilik ati,
[02:19.92]Hang boso hang biso ngerteni..
[02:26.97]Krentege tangis batin isun iki,
[02:35.21]Krentege tangis batin isun iki..
[02:41.39]
[03:17.07]>>>
[03:18.07]>>
[03:19.07]>
[03:20.07]Mung riko hang sun percoyo,
[03:23.26]Ketimbang ambi wong liyo..
[03:27.53]Nyatane riko suloyo,
[03:31.05]Gawe atinisun loro..
[03:37.98]
[03:40.60]Gelo rasane ati iki,
[03:43.84]Mergo riko ngelarani..
[03:48.09]Janji sing ono bukti,
[03:51.46]Mung tibane nyulayani..
[03:55.89]
[04:10.30]>>>
[04:11.30]>>
[04:12.30]>
[04:13.30]Myakne wis urip isun gedigi,
[04:19.45]Mung bisone riko ngeloro ati..
[04:26.88]Raino bengi mung mikiri,
[04:33.87]Sampek gering awak iki..
[04:42.42]
[04:46.29]Tapi isun sing cilik ati,
[04:53.59]Hang boso hang biso ngerteni..
[05:01.14]Krentege tangis batin isun iki,
[05:08.81]Krentege tangis batin isun iki..
[05:15.55]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s