Konco Kringetan



Versi: Nella Kharisma

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

bibit awet aku nyawang kowe karo kancamu,
gegojekan naliko wayah bengi udan banyu,
demak demok terus dibacutke karo ciuman,
ngelus dodo ati iki mergo uwis kelaran..

durung tau aku ngrasakke loro sak durunge,
mergo ati iki durung pernah ono sing nduwe,
teko mbiyen nganti saiki aku tresno dirimu,
mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku..

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

saikine ku wis ngerti kabeh opo to sebabe,
mergo gandeng aku ora pernah ono senenge,
sing tak jaluk saiki wis cukup semene saja,
hubungan kita jangan pernah ada berita..

welingku siji ojo mung dadi konco kringetan,
yen tembe mburi kowe bakale dadi wong edan,
luwih becik aku mundur dadi jomblo sing keren,
wis cukup sak mene saiki lo gue end..

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

reff:
Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..
Jebul janjimu ora biso dipercoyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: psnopzci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Kringetan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:00.02]Konco Kringetan
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:12.02]
[00:14.02]>>>
[00:15.02]>>
[00:16.02]>
[00:17.02]Yang biyen piye janjine,
[00:21.79]Kowe ra bakal cidro
[00:24.42]marang sumpah setyomu..
[00:29.35]Aku tansah angugemi,
[00:34.09]Senadyan loro ati
[00:37.84]kowe mblenjani janji..
[00:42.39]
[00:49.63]bibit awit aku nyawang kowe karo kancamu,
[00:53.63]gegojekan naliko wayah bengi udan banyu,
[00:56.81]demak demok terus dibacutke karo ciuman,
[01:00.06]ngelus dodo ati iki mergo uwis kelaran..
[01:03.68]durung tau aku ngrasakke loro sak durunge,
[01:06.92]mergo ati iki durung pernah ono sing nduwe,
[01:10.17]teko mbiyen nganti saiki aku tresno dirimu,
[01:13.54]mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku..
[01:16.84]Yang biyen piye janjine,
[01:20.90]Kowe ra bakal cidro
[01:24.02]marang sumpah setyomu..
[01:28.64]Aku tansah angugemi,
[01:33.51]Senadyan loro ati
[01:37.19]kowe mblenjani janji..
[01:42.93]saikine ku wis ngerti kabeh opo to sebabe,
[01:46.61]mergo gandeng aku ora pernah ono senenge,
[01:49.67]sing tak jaluk saiki wis cukup semene saja,
[01:52.97]hubungan kita jangan pernah ada berita..
[01:56.34]welingku siji ojo mung dadi konco kringetan,
[01:59.96]yen tembe mburi kowe bakale dadi wong edan,
[02:03.15]luwih becik aku mundur dadi jomblo sing keren,
[02:06.45]wis cukup sak mene saiki lo gue end..
[02:09.45]Yang biyen piye janjine,
[02:13.72]Kowe ra bakal cidro
[02:17.03]marang sumpah setyomu..
[02:21.77]Aku tansah angugemi,
[02:26.95]Senadyan loro ati
[02:30.13]kowe mblenjani janji..
[02:35.18]
[02:46.04]>>>
[02:47.04]>>
[02:48.04]>
[02:49.04]Yang biyen piye janjine,
[02:53.74]Kowe ra bakal cidro
[02:56.71]marang sumpah setyomu..
[03:01.77]Aku tansah angugemi,
[03:06.26]Senadyan loro ati
[03:09.75]kowe mblenjani janji..
[03:15.12]Yang biyen piye janjine,
[03:19.86]Kowe ra bakal cidro
[03:23.05]marang sumpah setyomu..
[03:28.04]Aku tansah angugemi,
[03:32.78]Senadyan loro ati
[03:36.27]kowe mblenjani janji..
[03:41.77]Yang biyen piye janjine,
[03:45.82]Kowe ra bakal cidro
[03:49.69]marang sumpah setyomu..
[03:54.50]Aku tansah angugemi,
[03:59.55]Senadyan loro ati
[04:02.86]kowe mblenjani janji..
[04:08.22]Jebul janjimu ora biso dipercoyo..
[04:14.15]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s