Ra Kuat



Versi: NDX A.K.A

Aku ra kuat nyunggine cidro,
Loro atiku lan susah batinku..
Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
Snajane tresno wis ilang muspro..

sembribit angin ono ing awan iki
nggugah roso kangenku marang sliramu wong ayu,
kang gawe luluh atose atiku
kangen iki wis ra biso tak pendem
yen kelingan esemmu
nggugurke roso pait neng uripku..

kadung kowe makaryo,
nggo sinambung uripmu sak kluargo,
snajane abot nggonku ngeculke neng adoh paran kono,
ora biso piye piye isoku mung ndongakno

kanti iklas ati aku nguntapke anggonmu lungo,
pancen pait uripku rung biso nyenengke marotuo,
abot rasane nandang kangen njerone batin iki,
suwene anggonmu lungo marai pikiran..

saben dino mung dewekan arep mangan ora doyan,
yen awakmu rung ngeki kabar neng ati rasane ra karuan,
pancen aku wong ora duwe sepurane
yen rung biso nyenengke kowe sak lawase..

Aku ra kuat nyunggine cidro,
Loro atiku lan susah batinku..
Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
Snajane tresno wis ilang muspro..

mikir sliramu malah mumet endasku
satu dua tiga empat lima enam
hasrat terpendam sudah sudah lupakan
lembaran baru inilah hidupku
selamat tinggal sayangku
selamat tinggal sayang
selamat tinggal ku ucapkan

kowe ninggal lungo milih karo wong liyo,
gawe ati nelongso tambah keloro-loro,
opo kowe ra mikir opo dasare lekir,
dapuranmu sik janji malah kowe sing blenjani..

kudune kowe rumongso naliko jaman semono,
tangis iki kanggo sopo tresno iki kanggo riko,
kudune kowe eling naliko jaman semono,
janji berbarengan gegandengan tekan bebrayan..

wis cukup aku tok siyo-siyo
biyen kowe sik janji jebule ngapusi ninggalke aku,
sing jarene sayang aku trimo ngalah aku trimo pasrah,
timbang atiku bubrah nyawang dapuranmu suwe suwe aku sebah..

Aku ra kuat nyunggine cidro,
Loro atiku lan susah batinku..
Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
Snajane tresno wis ilang muspro..

Aku ra kuat nyunggine cidro,
Loro atiku lan susah batinku..
Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
Snajane tresno wis ilang muspro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ohpwpbci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Ra Kuat]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:00.07]Aku ra kuat nyunggine cidro,
[00:09.94]Loro atiku lan susah batinku..
[00:17.14]Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
[00:23.35]Snajane tresno wis ilang muspro..
[00:29.87]sembribit angin ono ing awan iki
[00:31.67]nggugah roso kangenku marang sliramu wong ayu,
[00:35.34]kang gawe luluh atose atiku
[00:38.07]kangen iki wis ra biso tak pendem
[00:40.12]yen kelingan esemmu
[00:42.41]nggugurke roso pait neng uripku..
[00:45.00]kadung kowe makaryo,
[00:46.55]nggo sinambung uripmu sak kluargo,
[00:48.91]snajane abot nggonku ngeculke neng adoh paran kono,
[00:52.82]ora biso piye piye isoku mung ndongakno
[00:56.74]kanti iklas ati aku nguntapke anggonmu lungo,
[01:00.65]pancen pait uripku rung biso nyenengke marotuo,
[01:04.37]abot rasane nandang kangen njerone batin iki,
[01:07.66]suwene anggonmu lungo marai pikiran..
[01:10.96]saben dino mung dewekan arep mangan ora doyan,
[01:14.25]yen awakmu rung ngeki kabar neng ati rasane ra karuan,
[01:17.79]pancen aku wong ora duwe sepurane
[01:20.77]yen rung biso nyenengke kowe sak lawase..
[01:24.68]Aku ra kuat nyunggine cidro,
[01:32.14]Loro atiku lan susah batinku..
[01:38.82]Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
[01:45.39]Snajane tresno wis ilang muspro..
[01:52.04]mikir sliramu malah mumet endasku
[01:53.65]satu dua tiga empat lima enam
[01:55.51]hasrat terpendam sudah sudah lupakan
[01:58.55]lembaran baru inilah hidupku
[02:00.61]selamat tinggal sayangku
[02:01.97]selamat tinggal sayang
[02:03.52]selamat tinggal ku ucapkan
[02:05.76]kowe ninggal lungo milih karo wong liyo,
[02:08.62]gawe ati nelongso tambah keloro-loro,
[02:12.15]opo kowe ra mikir opo dasare lekir,
[02:15.45]dapuranmu sik janji malah kowe sing blenjani..
[02:18.99]kudune kowe rumongso naliko jaman semono,
[02:22.46]tangis iki kanggo sopo tresno iki kanggo riko,
[02:26.07]kudune kowe eling naliko jaman semono,
[02:29.48]janji berbarengan gegandengan tekan bebrayan..
[02:32.90]wis cukup aku tok siyo-siyo
[02:34.52]biyen kowe sik janji jebule ngapusi ninggalke aku,
[02:37.93]sing jarene sayang aku trimo ngalah aku trimo pasrah,
[02:41.59]timbang atiku bubrah nyawang dapuranmu suwe suwe aku sebah..
[02:46.44]Aku ra kuat nyunggine cidro,
[02:54.07]Loro atiku lan susah batinku..
[03:00.16]Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
[03:08.24]Snajane tresno wis ilang muspro..
[03:14.02]Aku ra kuat nyunggine cidro,
[03:21.34]Loro atiku lan susah batinku..
[03:27.56]Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
[03:34.51]Snajane tresno wis ilang muspro..
[03:40.90]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s