Tangisan Terakhir

Versi: Nella Kharisma

Dari semula aku tahu,
Cinta bukan hanya untukku..
Dari semula ku merasa,
Ada yang lain di hatimu..

Tapi kini telah terjadi,
Semua ku korbankan untukmu..
Tanpa ada rasa penyesalan,
Di hatiku..

Kini engkau pergi tinggalkan diriku,
Di saat aku sangat menyayangimu..
Aku tak merasa diriku bersalah,
Ataukah nasib tak berpihak padaku..

Sakit hati ini biarlah kubawa,
Tak ada sedikit dendamku padamu..
Aku menangis mungkin kali ini,
Tangisan yang terakhir..

reff:
Tapi kini telah terjadi,
Semua ku korbankan untukmu..
Tanpa ada rasa penyesalan,
Di hatiku..

Kini engkau pergi tinggalkan diriku,
Di saat aku sangat menyayangimu..
Aku tak merasa diriku bersalah,
Ataukah nasib tak berpihak padaku..

Sakit hati ini biarlah kubawa,
Tak ada sedikit dendamku padamu..
Aku menangis mungkin kali ini,
Tangisan yang terakhir..

Kini engkau pergi tinggalkan diriku,
Di saat aku sangat menyayangimu..
Aku tak merasa diriku bersalah,
Ataukah nasib tak berpihak padaku..

Sakit hati ini biarlah kubawa,
Tak ada sedikit dendamku padamu..
Aku menangis mungkin kali ini,
Tangisan yang terakhir..
Aku menangis mungkin kali ini,
Tangisan yang terakhir..

Jalaranku

Versi: L Sista

Banyu moto deres mili netes ono neng pipiku,
Ngrasakke perih neng batinku naliko ilang tresnamu..
Tresno sing mbiyen tok jogo tresno tulus mring awakku,
Nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atimu kuciwo..

Bola-bali tak apusi aku sing blenjani janji,
Natu lorone atimu gawe nelongso batinmu..
Saiki aku sing loro tresnamu mbok gowo lungo,
Jroning dodoku lagi kroso yen atiku banget tresno..

Atiku ra biso nrimo yen k’we diblanding wong liyo,
Jujur jero batin iki isih nduwe bukti roso tresno,
Nanging tak coba lilo pasrah marang sing kuoso,
Mergo polahku dewe sing gawe kowe gelo..

Aku nyuwun pangapuro gawe atimu kelaran,
Semua yang kau berikan malah kusia-siakan,
Saiki aku paham aku wis kelewatan,
Mulo aku kudu nompo yen tresnaku kau lupakan..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..

Banyu moto deres mili netes ono neng pipiku,
Ngrasakke perih neng batinku naliko ilang tresnamu..
Tresno sing mbiyen tok jogo tresno tulus mring awakku,
Nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atimu kuciwo..

Bola-bali tak apusi aku sing blenjani janji,
Natu lorone atimu gawe nelongso batinmu..
Saiki aku sing loro tresnamu mbok gowo lungo,
Jroning dodoku lagi kroso yen atiku banget tresno..

Kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki,
Rasane luwih loro ketimbang kau tertusuk duri,
Sampai kapanpun kunantikan engkau kembali,
Dan takkan ku ulangi semua salahku lagi..

Kini yang tertinggal hanyalah sebuah penyesalan,
Semua berakhir dan aku telah engkau campakkan,
Tapi aku percaya akan rencana tuhan,
Mungkin ini jalan terbaik yang tlah tuhan berikan..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..

Gubug Ranggon

Versi: Nok Imah

Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..

reff:
Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..

Tresno Bojone Uwong

Versi: Erin Sabrina

Yen eling naliko semono,
Kowe teko arep ngomong opo..
Nang ngisor lampune bangjo,
Jebul kowe kok wis duwe bojo..

Mbok anggep opo awak iki,
Nganti kowe wani ngucap janji..
Kaget tenan atiku iki,
Jebul kowe durung rabi resmi..

reff:
Tresno kok bojone uwong,
Yen weruh aku mung iso ndomblong..
Sing tak jaluk wektu kanggo aku,
Senajan sedelo iso nambani kangenku..

Kembang mlati arum gandane,
Ati iki mung mikir kowe..
Wani sumpah tresnaku iki suci,
Mugi gusti tansah ngijabahi..

reff:
Mbok anggep opo awak iki,
Nganti kowe wani ngucap janji..
Kaget tenan atiku iki,
Jebul kowe durung rabi resmi..

reff:
Tresno kok bojone uwong,
Yen weruh aku mung iso ndomblong..
Sing tak jaluk wektu kanggo aku,
Senajan sedelo iso nambani kangenku..

Kembang mlati arum gandane,
Ati iki mung mikir kowe..
Wani sumpah tresnaku iki suci,
Mugi gusti tansah ngijabahi..

Kesamber Gilap

Versi: Dinda

Ojo dibaleni maning,
Ulihe riko ngomong..
Riko arep ninggal isun,
Ninggal welas isun..

Koyo kesamber gilap,
Nong padang serngenge..
Sing ngilingi janjine,
Sing ngingeti nong sumpahe..

reff:
Peteng isine dunyo,
Sakat riko tinggalno..
Tanpo salah lan duso,
Welas sun diputusno..

Sun buntil roso iki,
Krendem nong sumur ati..
Cukup semene padu iki,
Gudho critone ati..

Ojo dibaleni maning,
Ulihe riko ngomong..
Riko arep ninggal isun,
Ninggal welas isun..

Koyo kesamber gilap,
Nong padang serngenge..
Sing ngilingi janjine,
Sing ngingeti nong sumpahe..

reff:
Peteng isine dunyo,
Sakat riko tinggalno..
Tanpo salah lan duso,
Welas sun diputusno..

Sun buntil roso iki,
Krendem nong sumur ati..
Cukup semene padu iki,
Gudho critone ati..

Peteng isine dunyo,
Sakat riko tinggalno..
Tanpo salah lan duso,
Welas sun diputusno..

Sun buntil roso iki,
Krendem nong sumur ati..
Cukup semene padu iki,
Gudho critone ati..

Sayang 3

Versi: Via Vallen

Ku teringat saat bersamamu,
Bercanda mesra bercumbu rayu..
Bercerita kita berdua,
Kenangan itu masih terasa..

Setahun sudah telah berlalu,
Pamitmu pergi tinggalkan aku..
Demi mengejar cita-citamu,
Meski berat kulepas kepergianmu..

reff:
Sayang aku kangen yaa,
Suaramu candamu ceriamu slalu terngiang ditelingaku..
Sayang aku kangen ya a,
Senyummu tingkahmu gayamu slalu terbayang dimataku..

Sayang cepatlah kembali,
Di sini kurindu menanti..

reff:
Ku teringat saat bersamamu,
Bercanda mesra bercumbu rayu..
Bercerita kita berdua,
Kenangan itu masih terasa..

Setahun sudah telah berlalu,
Pamitmu pergi tinggalkan aku..
Demi mengejar cita-citamu,
Meski berat kulepas kepergianmu..

reff:
Sayang aku kangen yaa,
Suaramu candamu ceriamu slalu terngiang ditelingaku..
Sayang aku kangen ya a,
Senyummu tingkahmu gayamu slalu terbayang dimataku..

Sayang cepatlah kembali,
Di sini kurindu menanti..
Sayang cepatlah kembali,
Di sini kurindu menanti..

Opo Kowe Lali Aku

Versi: Happy Asmara

OPO KOWE ISIH ELING KARO AKU,
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
MBIYEN KOWE JANJI KARO AKU,
BAKAL NJOGO SETIO KATRESNANMU..

JANJIMU MBIYEN KOWE TRESNO KARO AKU,
SUSAH SENENG PINGIN KARO AKU..
MASIO GEDE SING BAKAL GUDHO TRESNAMU,
JANJIMU ORA BAKAL NINGGAL AKU..

REFF:
DUH WONG BAGUS RUNGOKNO SUWOROKU,
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
OPO KOWE WERUH JRONING ATIKU,
SABENDINO MUNG ELING SLIRAMU..

NANGIS SABEN WAYAH MAPAN TURU,
DERES NETES ELUH NENG PIPIKU..
MUGO GUSTI ENGGAL PARING PEPELING ATIMU,
ENGGAL BALI KOWE MARANG AKU..
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..

REFF:
DUH WONG BAGUS RUNGOKNO SUWOROKU,
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
OPO KOWE WERUH JRONING ATIKU,
SABENDINO MUNG ELING SLIRAMU..

NANGIS SABEN WAYAH MAPAN TURU,
DERES NETES ELUH NENG PIPIKU..
MUGO GUSTI ENGGAL PARING PEPELING ATIMU,
ENGGAL BALI KOWE MARANG AKU..
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..
OPO PANCEN KOWE LALI AKU..