Sing Pantes Maning

Versi: Vita Alvia

Paran tah salah isun nong riko,
Kok saikine kari bedo..
Sing biasane koyo gedigi,
Riko pecah roso welas iki..

Kari keseron ninggulne welas,
Sengojo isun riko keplas..
Wis sing ono artine maning,
Ngeronce welas bareng riko..

Aaa..aaa..

reff:
Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..

Kari keseron ninggulne welas,
Sengojo isun riko keplas..
Wis sing ono artine maning,
Ngeronce welas bareng riko..

Aaa..aaa..

reff:
Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..

Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *