Sing Pantes Maning



Versi: Vita Alvia

Paran tah salah isun nong riko,
Kok saikine kari bedo..
Sing biasane koyo gedigi,
Riko pecah roso welas iki..

Kari keseron ninggulne welas,
Sengojo isun riko keplas..
Wis sing ono artine maning,
Ngeronce welas bareng riko..

Aaa..aaa..

reff:
Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..

Kari keseron ninggulne welas,
Sengojo isun riko keplas..
Wis sing ono artine maning,
Ngeronce welas bareng riko..

Aaa..aaa..

reff:
Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..

Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Sing Pantes Maning]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:29]
[id: uaizpnci]
[00:00.05]Sing Pantes Maning
[00:00.05]by: Vita Alvia
[00:27.05]
[00:29.05]>>>
[00:30.05]>>
[00:31.05]>
[00:32.05]Paran tah salah isun nong riko,
[00:38.95]Kok saikine kari bedo..
[00:46.67]Sing biasane koyo gedigi,
[00:53.72]Riko pecah roso welas iki..
[01:01.27]
[01:07.76]Kari keseron ninggulne welas,
[01:14.87]Sengojo isun riko keplas..
[01:22.48]Wis sing ono artine maning,
[01:29.47]Ngeronce welas bareng riko..
[01:37.21]
[01:40.27]Aaa..aaa..
[01:46.88]
[02:05.04]>>>
[02:06.04]>>
[02:07.04]>
[02:08.04]Wis sing pantes maning,
[02:14.44]Sun angen-angen..
[02:21.50]Mergo wis ilang,
[02:28.99]Roso kangen..
[02:34.23]
[02:36.29]Kudu sun lilo,
[02:42.96]Lan kudu tego..
[02:49.58]Nyatane isun,
[02:57.57]Wis riko tinggalno..
[03:03.24]
[03:14.08]Kari keseron ninggulne welas,
[03:21.09]Sengojo isun riko keplas..
[03:28.89]Wis sing ono artine maning,
[03:35.69]Ngeronce welas bareng riko..
[03:42.93]
[03:46.11]Aaa..aaa..
[03:53.16]
[04:11.06]>>>
[04:12.06]>>
[04:13.06]>
[04:14.06]Wis sing pantes maning,
[04:20.26]Sun angen-angen..
[04:27.76]Mergo wis ilang,
[04:34.93]Roso kangen..
[04:41.42]
[04:43.05]Kudu sun lilo,
[04:49.10]Lan kudu tego..
[04:56.71]Nyatane isun,
[05:03.76]Wis riko tinggalno..
[05:09.25]
[05:11.50]Wis sing pantes maning,
[05:17.55]Sun angen-angen..
[05:24.98]Mergo wis ilang,
[05:32.40]Roso kangen..
[05:38.89]
[05:40.14]Kudu sun lilo,
[05:46.51]Lan kudu tego..
[05:54.43]Nyatane isun,
[06:01.55]Wis riko tinggalno..
[06:07.72]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s