Sekulit Bawang (yoyo suwaryo)



Versi: Yoyo Suwaryo

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..

Gampang teka lan ilang,
Cuma karena uang..
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta sekulit bawang..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..

reff:
Kasih sayang sira,
Jare mung kanggo kita..
Tapi nyatane bohong,
Dibagi-bagi nguwong..

Cukup sampe ning kene,
Aja suwe suwe..
Rasane ora kuat,
Due pacar khianat..
Selamat tinggal kekasih,
Sun emong cintane dibagi-bagi..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..

Gampang teka lan ilang,
Cuma karena uang..
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta sekulit bawang..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..

reff:
Kasih sayang sira,
Jare mung kanggo kita..
Tapi nyatane bohong,
Dibagi-bagi nguwong..

Cukup sampe ning kene,
Aja suwe suwe..
Rasane ora kuat,
Due pacar khianat..
Selamat tinggal kekasih,
Sun emong cintane dibagi-bagi..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vvuapkci]
[ar: Yoyo Suwaryo]
[ti: Sekulit Bawang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:00.02]Sekulit Bawang
[00:00.02]by: Yoyo Suwaryo
[00:52.02]
[00:54.02]>>>
[00:55.02]>>
[00:56.02]>
[00:57.02]Dudu jare tangga,
[01:00.22]Dudu jare beja..
[01:03.23]Tapi katon ning mata,
[01:06.59]Main cinta lan pemuda..
[01:10.19]
[01:12.24]Gampang teka lan ilang,
[01:14.67]Cuma karena uang..
[01:18.45]Percuma ngomong sayang,
[01:21.44]Yen cinta sekulit bawang..
[01:24.73]
[01:25.01]Dudu jare tangga,
[01:27.90]Dudu jare beja..
[01:31.75]Tapi katon ning mata,
[01:34.73]Main cinta lan pemuda..
[01:38.52]
[02:00.04]>>>
[02:01.04]>>
[02:02.04]>
[02:03.04]Kasih sayang sira,
[02:06.24]Jare mung kanggo kita..
[02:09.20]Tapi nyatane bohong,
[02:12.50]Dibagi-bagi nguwong..
[02:16.09]
[02:22.07]Cukup sampe ning kene,
[02:25.41]Aja suwe suwe..
[02:28.95]Rasane ora kuat,
[02:32.19]Due pacar khianat..
[02:36.90]Selamat tinggal kekasih,
[02:43.73]Sun emong cintane dibagi-bagi..
[02:49.88]
[02:52.00]Dudu jare tangga,
[02:55.41]Dudu jare beja..
[02:58.64]Tapi katon ning mata,
[03:02.62]Main cinta lan pemuda..
[03:06.59]
[03:08.58]Gampang teka lan ilang,
[03:11.31]Cuma karena uang..
[03:14.85]Percuma ngomong sayang,
[03:18.21]Yen cinta sekulit bawang..
[03:21.06]Dudu jare tangga,
[03:23.97]Dudu jare beja..
[03:27.70]Tapi katon ning mata,
[03:30.87]Main cinta lan pemuda..
[03:34.78]
[03:56.67]>>>
[03:57.67]>>
[03:58.67]>
[03:59.67]Kasih sayang sira,
[04:02.35]Jare mung kanggo kita..
[04:05.88]Tapi nyatane bohong,
[04:08.93]Dibagi-bagi nguwong..
[04:12.59]
[04:19.36]Cukup sampe ning kene,
[04:22.04]Aja suwe suwe..
[04:25.39]Rasane ora kuat,
[04:28.74]Due pacar khianat..
[04:33.71]Selamat tinggal kekasih,
[04:40.17]Sun emong cintane dibagi-bagi..
[04:47.06]
[04:49.07]Dudu jare tangga,
[04:52.50]Dudu jare beja..
[04:55.98]Tapi katon ning mata,
[04:59.02]Main cinta lan pemuda..
[05:03.06]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s