Kepontang Panting



Versi: Intan Rahma

AKU TRIMO SING NGALAH,
AKU WIS RA BETAH..
NGRASAKKE KAHANAN IKI,
RASANE RA NGUATI..

SAMBAT LORO NENG ATI,
KABEH JANJIMU ORA BUKTI..
JARE TRESNO NANGING OPO,
KOWE GAMPANG LENO..

AKU KEPONTANG PANTING,
MANUT MLAKUNE ANGIN..
IBARATNO BANDULAN,
AKU UNGGO DOLANAN..

LORO ATIKU LORO,
SING TAK TRESNO ORA RUMONGSO..
KOWE TEKO NGGAWE CIDRO,
MENDING AKU LUNGO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

REFF:
AKU TRIMO SING NGALAH,
AKU WIS RA BETAH..
NGRASAKKE KAHANAN IKI,
RASANE RA NGUATI..

SAMBAT LORO NENG ATI,
KABEH JANJIMU ORA BUKTI..
JARE TRESNO NANGING OPO,
KOWE GAMPANG LENO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..
————————
[ver: lyrics]
[id: saaapici]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Kepontang Panting]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.02]Kepontang Panting
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Aku trimo sing ngalah,
[00:18.40]Aku wis ra betah..
[00:21.89]Ngrasakke kahanan iki,
[00:24.93]Rasane ra nguati..
[00:29.16]Sambat loro neng ati,
[00:31.77]Kabeh janjimu ora bukti..
[00:35.62]Jare tresno nanging opo,
[00:39.54]Kowe gampang leno..
[00:44.37]
[00:46.73]Aku kepontang panting,
[00:49.91]Manut mlakune angin..
[00:54.13]Ibaratno bandulan,
[00:57.04]Aku unggo dolanan..
[01:01.20]Loro atiku loro,
[01:04.00]Sing tak tresno ora rumongso..
[01:07.66]Kowe teko nggawe cidro,
[01:11.64]Mending aku lungo..
[01:15.50]Wis ra popo ra sah diterusno,
[01:19.28]Senajan toh atiku loro..
[01:23.32]Mending tak culno ugo ngikhlasno,
[01:27.35]Kowe nggo wong liyo..
[01:31.45]Tak coba legowo,
[01:34.25]Tak coba nglalekno..
[01:38.04]Senajan pait,
[01:41.21]Abot sing tak roso..
[01:45.55]
[02:14.72]>>>
[02:15.72]>>
[02:16.72]>
[02:17.72]Aku trimo sing ngalah,
[02:20.83]Aku wis ra betah..
[02:24.99]Ngrasakke kahanan iki,
[02:28.03]Rasane ra nguati..
[02:32.07]Sambat loro neng ati,
[02:35.24]Kabeh janjimu ora bukti..
[02:38.84]Jare tresno nanging opo,
[02:42.44]Kowe gampang leno..
[02:46.73]Wis ra popo ra sah diterusno,
[02:50.14]Senajan toh atiku loro..
[02:54.24]Mending tak culno ugo ngikhlasno,
[02:58.21]Kowe nggo wong liyo..
[03:02.50]Tak coba legowo,
[03:05.05]Tak coba nglalekno..
[03:08.77]Senajan pait,
[03:12.07]Abot sing tak roso..
[03:16.48]
[03:17.03]Wis ra popo ra sah diterusno,
[03:20.64]Senajan toh atiku loro..
[03:24.49]Mending tak culno ugo ngikhlasno,
[03:28.46]Kowe nggo wong liyo..
[03:32.62]Tak coba legowo,
[03:35.23]Tak coba nglalekno..
[03:39.21]Senajan pait,
[03:42.50]Abot sing tak roso..
[03:48.83]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s