Kepontang Panting


Versi: Intan Rahma

AKU TRIMO SING NGALAH,
AKU WIS RA BETAH..
NGRASAKKE KAHANAN IKI,
RASANE RA NGUATI..

SAMBAT LORO NENG ATI,
KABEH JANJIMU ORA BUKTI..
JARE TRESNO NANGING OPO,
KOWE GAMPANG LENO..

AKU KEPONTANG PANTING,
MANUT MLAKUNE ANGIN..
IBARATNO BANDULAN,
AKU UNGGO DOLANAN..

LORO ATIKU LORO,
SING TAK TRESNO ORA RUMONGSO..
KOWE TEKO NGGAWE CIDRO,
MENDING AKU LUNGO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

REFF:
AKU TRIMO SING NGALAH,
AKU WIS RA BETAH..
NGRASAKKE KAHANAN IKI,
RASANE RA NGUATI..

SAMBAT LORO NENG ATI,
KABEH JANJIMU ORA BUKTI..
JARE TRESNO NANGING OPO,
KOWE GAMPANG LENO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

WIS RA POPO RA SAH DITERUSNO,
SENAJAN TOH ATIKU LORO..
MENDING TAK CULNO UGO NGIKHLASNO,
KOWE NGGO WONG LIYO..

TAK COBA LEGOWO,
TAK COBA NGLALEKNO..
SENAJAN PAIT,
ABOT SING TAK ROSO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *