Bisa Saja Saged Mawon



Versi: Cak Diqin ft. Eva Claudia

Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..

reff:
Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja ..
———————–
[ver: lyrics]
[id: qkclpuci]
[ar: Cak Diqin ft. Eva Claudia]
[ti: Bisa Saja Saged Mawon]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Bisa Saja Saget Mawon
[00:00.02]by: Cak Diqin ft. Eva Claudia
[00:13.02]
[00:15.02]>>>
[00:16.02]>>
[00:17.02]>
[00:18.02]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:21.47]Lk: Sampean namine sinten..
[00:25.07]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:28.11]Lk: Kengroko meniko sinten..
[00:31.52]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:34.62]Lk: Jenengan putrane pinten..
[00:38.36]Lk: Estu kulo pengin kenalan,
[00:41.21]Lk: Lepat nyuwun pangapunten..
[00:44.37]Pr: Tak kandani tak aturi,
[00:47.73]Pr: Nami kulo pun juminten..
[00:51.09]Pr: Tak kandani tak aturi,
[00:54.19]Pr: Semah kulo dereng wonten..
[00:57.74]Pr: Tak kandani tak aturi,
[01:00.78]Pr: Yen nggodha aluwung mboten..
[01:04.56]Pr: Bilo estu pengin kenalan,
[01:07.55]Pr: Tindak griyo benjang sonten..
[01:10.96]
[01:12.82]Lk: Dhik juminten tasih prawan,
[01:15.68]Lk: Kulo joko sih dewekan..
[01:19.15]Lk: Nempil welas sih katresnan,
[01:22.32]Lk: Panjenengan..
[01:25.67]Pr: Dudu sanak dudu kadang,
[01:28.85]Pr: Pethuk wae lagi pisan..
[01:32.13]Pr: Wis wani nempil katresnan,
[01:35.62]Pr: Sembarangan..
[01:39.84]
[01:41.37]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[01:44.28]Lk: Ditolak mundurke mawon..
[01:47.64]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[01:50.80]Lk: Pancen kulo tiyang awon..
[01:54.35]Pr: Ampun nyengit ampun nyengit,
[01:57.33]Pr: Niki sedoyo lelakon..
[02:01.30]Ft: Bila tuhan menjodohkan,
[02:03.97]Ft: Bisa saja saged mawon..
[02:07.51]
[02:31.04]>>>
[02:32.04]>>
[02:33.04]>
[02:34.04]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:37.04]Lk: Sampean namine sinten..
[02:40.18]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:43.47]Lk: Kengroko meniko sinten..
[02:46.95]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:50.05]Lk: Jenengan putrane pinten..
[02:53.60]Lk: Estu kulo pengin kenalan,
[02:56.83]Lk: Lepat nyuwun pangapunten..
[03:00.74]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:02.97]Pr: Nami kulo pun juminten..
[03:06.46]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:09.68]Pr: Semah kulo dereng wonten..
[03:13.22]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:16.27]Pr: Yen nggodha aluwung mboten..
[03:19.87]Pr: Bilo estu pengin kenalan,
[03:22.79]Pr: Tindak griyo benjang sonten..
[03:26.51]
[03:28.44]Lk: Dhik juminten tasih prawan,
[03:30.86]Lk: Kulo joko sih dewekan..
[03:34.16]Lk: Nempil welas sih katresnan,
[03:37.51]Lk: Panjenengan..
[03:41.17]Pr: Dudu sanak dudu kadang,
[03:43.97]Pr: Pethuk wae lagi pisan..
[03:47.26]Pr: Wis wani nempil katresnan,
[03:50.61]Pr: Sembarangan..
[03:54.85]
[03:56.14]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[03:59.25]Lk: Ditolak mundurke mawon..
[04:02.60]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[04:05.71]Lk: Pancen kulo tiyang awon..
[04:09.24]Pr: Ampun nyengit ampun nyengit,
[04:12.41]Pr: Niki sedoyo lelakon..
[04:16.27]Ft: Bila tuhan menjodohkan,
[04:18.99]Ft: Bisa saja saged mawon..
[04:22.41]Ft: Bisa saja saged mawon..
[04:25.58]Ft: Bisa saja ..
[04:27.07]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s