Bisa Saja Saged Mawon

“Bisa Saja Saged Mawon” Versi Cak Diqin feat Eva Claudia

Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..

reff:
Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *