Kapusan



Versi: Didi Kempot

Budhale bengesan mulih kok kari tilase,
Metu soko losmen nyangking tas ra no duite..
Tiwas modal-madul tombok wedak tombok pupur,
Kapusan wong sing ngaku direktur..

Montor roda papat mandeg entek oline,
Sambate ra kuat jare keno rayuane..
Keno menyan putih opo pancen ngipi sugih,
Nginep ora mulih sing ngejak montore nyilih..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

reff:
Budhale bengesan mulih kok kari tilase,
Metu soko losmen nyangking tas ra no duite..
Tiwas modal-madul tombok wedak tombok pupur,
Kapusan wong sing ngaku direktur..

Montor roda papat mandeg entek oline,
Sambate ra kuat jare keno rayuane..
Keno menyan putih opo pancen ngipi sugih,
Nginep ora mulih sing ngejak montore nyilih..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: siaopvci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kapusan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:15]
[00:00.02]Kapusan
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Budhale bengesan
[00:28.25]mulih kok kari tilase,
[00:32.12]Metu soko losmen
[00:34.68]nyangking tas ra no duite..
[00:38.61]Tiwas modal-madul
[00:41.10]tombok wedak tombok pupur,
[00:44.35]Kapusan wong sing ngaku direktur..
[00:49.28]
[00:50.59]Montor roda papat
[00:53.59]mandeg entek oline,
[00:57.64]Sambate ra kuat
[00:59.95]jare keno rayuane..
[01:04.13]Keno menyan putih
[01:06.75]opo pancen ngipi sugih,
[01:10.00]Nginep ora mulih
[01:12.68]sing ngejak montore nyilih..
[01:16.99]
[01:18.98]O oi kowe kapusan,
[01:21.60]O oi kowe konangan..
[01:25.16]O oi kowe kapusan,
[01:28.28]O oi kowe konangan..
[01:32.15]
[01:33.42]O oi kowe kapusan,
[01:36.48]O oi kowe konangan..
[01:39.79]O oi kowe kapusan,
[01:42.78]O oi kowe konangan..
[01:46.40]
[02:12.02]>>>
[02:13.02]>>
[02:14.02]>
[02:15.02]Budhale bengesan
[02:17.35]mulih kok kari tilase,
[02:21.22]Metu soko losmen
[02:23.90]nyangking tas ra no duite..
[02:27.90]Tiwas modal-madul
[02:30.46]tombok wedak tombok pupur,
[02:33.70]Kapusan wong sing ngaku direktur..
[02:38.51]
[02:40.81]Montor roda papat
[02:43.19]mandeg entek oline,
[02:46.87]Sambate ra kuat
[02:49.36]jare keno rayuane..
[02:53.48]Keno menyan putih
[02:56.17]opo pancen ngipi sugih,
[02:59.29]Nginep ora mulih
[03:02.03]sing ngejak montore nyilih..
[03:06.09]
[03:08.33]O oi kowe kapusan,
[03:10.83]O oi kowe konangan..
[03:14.39]O oi kowe kapusan,
[03:17.51]O oi kowe konangan..
[03:20.94]
[03:22.87]O oi kowe kapusan,
[03:25.87]O oi kowe konangan..
[03:29.18]O oi kowe kapusan,
[03:32.36]O oi kowe konangan..
[03:35.48]
[03:37.41]O oi kowe kapusan,
[03:40.34]O oi kowe konangan..
[03:43.65]O oi kowe kapusan,
[03:46.58]O oi kowe konangan..
[03:50.20]
[03:51.89]O oi kowe kapusan,
[03:54.95]O oi kowe konangan..
[03:58.13]O oi kowe kapusan,
[04:01.06]O oi kowe konangan..
[04:04.00]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s