Kapusan

Versi: Didi Kempot

Budhale bengesan mulih kok kari tilase,
Metu soko losmen nyangking tas ra no duite..
Tiwas modal-madul tombok wedak tombok pupur,
Kapusan wong sing ngaku direktur..

Montor roda papat mandeg entek oline,
Sambate ra kuat jare keno rayuane..
Keno menyan putih opo pancen ngipi sugih,
Nginep ora mulih sing ngejak montore nyilih..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

reff:
Budhale bengesan mulih kok kari tilase,
Metu soko losmen nyangking tas ra no duite..
Tiwas modal-madul tombok wedak tombok pupur,
Kapusan wong sing ngaku direktur..

Montor roda papat mandeg entek oline,
Sambate ra kuat jare keno rayuane..
Keno menyan putih opo pancen ngipi sugih,
Nginep ora mulih sing ngejak montore nyilih..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *